Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:03

11
اسفند
خورش کرفس و قارچ

خورش کرفس و قارچ

نیمی از روغن و پیاز را د ر قابلمة مناسبی بریزید  و روی حرارت تفت د هید . آن‌گاه قارچ را بیفزائید  و قد ری د یگر تفت د هید . سپس سس سویا را افزود ه ترکیب کنید  و کنار بگذارید . حالا کرفس و باقیماند ة روغن را د ر تابة مناسبی بریزید  و قد ری تفت د هید .

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم برای 6-4 نفر

روغن ...........یک سوم پیمانه

پیاز خرد  کرد ه.............3 عد د  متوسط

قارچ قهوه‌ای خرد  کرد ه.............. 300 گرم

سس سویا ................ 2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد  کرد ه............    500 گرم

رب گوجه فرنگی ............. یک قاشق سوپخوری

زرد چوبه ............... یک د وم قاشق چایخوری

نمک و فلفل.............به میزان لازم

آب.............1 پیمانه  (250 میلی‌لیتر)

آبلیمو تازه ...........2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد  کرد ه ............   50 گرم

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه قیمه رژیمی مخصوص گیاهخواران

خورش قیمه بدون گوشت + طرز تهیه

 

 

 

روش تـهیه

نیمی از روغن و پیاز را د ر قابلمة مناسبی بریزید  و روی حرارت تفت د هید . آن‌گاه قارچ را بیفزائید  و قد ری د یگر تفت د هید . سپس سس سویا را افزود ه ترکیب کنید  و کنار بگذارید . حالا کرفس و باقیماند ة روغن را د ر تابة مناسبی بریزید  و قد ری تفت د هید . سپس رب گوجه‌فرنگی، زرد چوبه، نمک و فلفل را بیفزائید  و کرفس را به همراه آب بپزید . اینک قارچ، آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید  و خورش را 5 د قیقة د یگر بپزید . سپس خورش را د ر ظرف مناسبی بکشید  و به همراه نان یا برنج سرو نمائید .

برچسب ها: انواع خورش، آموزش آشپزی، خورش بدون گوشت تعداد بازديد: 275 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز