به گزارش کی آشپزه ؛ در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آکاراجه آشنا کنیم.
مواد لازم
پیاز متوسط............... ۲ عدد
میگو ریز................ ۵۰۰ گرم
روغن زیتون................. ۲ قاشق
پودر فلفل پاپریکا.................. ۱ قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی پخته شده.................. ۱ و ۱/۲ لیوان
سیر............. ۱ حبه
فلفل تند کوچک................ ۱ عدد
آرد.............. ۲ قاشق
روغن سرخ کردنی
نمک و فلفل
بیشتر بخوانید:
بورقی غذای سنتی ترکیهای +طرز تهیه
طرز تهیه
طرز تهیه مواد پرکننده: برای تهیه مواد داخل این غذای خوشمزه پیازها را به ورقههای نازک ببرید. آنها را با روغن زیتون در تابهای بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی نمک و فلفل پاپریکا به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلائی رنگ و یا قهوهای شوند. (تقریبا ۱۵ دقیقه کافیست.)
میگوها را به تابه اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا صورتی رنگ و ترد شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
طرز تهیه خمیر: لوبیا چشم بلبلی را داخل مخلوط کن بریزید. پیاز و سیر را خرد و به لوبیا اضافه کنید. دانهها و دم فلفل تند را نیز بگیرید و داخل غذاساز بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. (اگر نیاز بود میتوانید یک دو قاشق آب یا آب مرغ اضافه کنید.)
حالا آرد را اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد را انقدر اضافه کنید تا خمیر بتواند فرم بگیرد. سپس خمیر را به ۱۵ قسمت تقسیم و در دستان خود آن را به صورت گرد یا بیضی شکل دربیاورید.
در یک قابلمه کوچک روغن سرخ کردنی بریزید و آن را داغ کنید. خمیرها را داخل روغن بیندازید و آنها را خوب سرخ کنید تا قهوهای رنگ شوند. سپس انها را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس آنها را از بغل چاک دهید و از مواد پرکننده داخل آن قرار دهید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خوراک زبان گاو مجلسی با سس سفید و قرمز
کباب بوقلمون اسپایسی
ساج قاوورماسی + طرز تهیه