Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:02

17
فروردین
کباب بوقلمون اسپایسی

کباب بوقلمون اسپایسی

فیله‌های بوقلمون را به اندازه مناسب خرد کنید. آن‌گاه سبزی‌های معطر، نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، زیره و پاپریکا را در مخلوط‌کن بریزید و آن را مخلوط کنید.

اعظم گلزار منش :

مواد لازم برای 4-6 نفر

 فیلة بوقلمون     یک کیلو و دویست گرم
سبزی معطر (گشنیز، ریحان و رزماری خرد کرده)               250 گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم
زعفران حلکرده     به میزان لازم
آبلیموی تازه     یک‌سوم پیمانه
روغن زیتون     60 میلی‌لیتر(یک‌چهارم پیمانه)
پودر سیر     یک‌ قاشق چایخوری
زیره     یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا     یک قاشق چایخوری

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

گشنیز کباب آذربایجانی + طرز تهیه

اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه‌

 روش‌تهیه

 فیله‌های بوقلمون را به اندازه مناسب خرد کنید. آن‌گاه سبزی‌های معطر، نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، زیره و پاپریکا را در مخلوط‌کن بریزید و آن را مخلوط کنید. حالا فیله‌ها را در این مواد یک شب بخوابانید تا مزه‌دار شود. سپس آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گوشت بوقلمون، کباب، پودر پاپریکا، کباب بوقلمون، کباب بوقلمون اسپایسی، مزه دار کردن گوشت بوقلمون، طرز تهیه کباب بوقلمون اسپایسی تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز