برای پخت بورقی ترکیه رعایت نکات زیر ضروری است.
مواد لازم:
- پنیر فتا.............۲۰۰ گرم
- تخم مرغ درشت...............یک عدد
- جعفری تازه خرد شده.............یک قاشق غذاخوری
- نعناع تازه خرد شده................یک قاشق غذاخوری
- شوید تازه خرد شده................یک قاشق غذاخوری
- خمیر یوفکا یا فیلو................۸ تا ۱۲ ورقه
- روغن سرخ کردنی...............به میزان لازم
طرز تهیه بورقی ترکی:
– تخم مرغ، جعفری، نعنا و شوید تازه خرد شده را در کاسهای ریخته، سپس پنیر فتا را با چنگال له کرده و به مواد اضافه کرده، با هم مخلوط میکنیم.
– از مایه پنیر و سبزیجات آماده شده، یک قاشق غذاخوری روی خمیر یوفکا یا فیلو، به فاصله یک سانتی متر از لبه خمیر ریخته، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله میکنیم. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را میبندیم، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
– روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را در روغن ۵ تا ۶ دقیقه سرخ میکنیم تا خمیر برشته و ترد شود.
– بورقیها را با قاشق سوراخدار خارج کرده و بعد به سرعت سرو کنید. (بورقیها را میتوان بعد از خارج کردن از روغن روی صافی گذاشت تا روغنش گرفته شود.)
– همراه بورقی ترکی میتوان از سالاد شیرازی و سبزی خوردن استفاده کرد که بسیار لذت بخش است.
نکته:
۱ – برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعم دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ – اگر بورقیها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
منبع: الکوثر