Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:26

1
خرداد
بورقی غذای سنتی ترکیه‌ای +طرز تهیه

بورقی غذای سنتی ترکیه‌ای +طرز تهیه

در این مطلب با طرز پخت یکی از غذا‌های خوشمزه و سنتی کشور ترکیه آشنا خواهید شد.

برای پخت بورقی ترکیه رعایت نکات زیر ضروری است.

مواد لازم:

- پنیر فتا.............۲۰۰ گرم

- تخم مرغ درشت...............یک عدد

- جعفری تازه خرد شده.............یک قاشق غذاخوری

- نعناع تازه خرد شده................یک قاشق غذاخوری

- شوید تازه خرد شده................یک قاشق غذاخوری

- خمیر یوفکا یا فیلو................۸ تا ۱۲ ورقه

- روغن سرخ کردنی...............به میزان لازم

 

طرز تهیه بورقی ترکی:

– تخم مرغ، جعفری، نعنا و شوید تازه خرد شده را در کاسه‌ای ریخته، سپس پنیر فتا را با چنگال له کرده و به مواد اضافه کرده، با هم مخلوط می‌کنیم.
– از مایه پنیر و سبزیجات آماده شده، یک قاشق غذاخوری روی خمیر یوفکا یا فیلو، به فاصله یک سانتی متر از لبه خمیر ریخته، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله می‌کنیم. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را می‌بندیم، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
– روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را در روغن ۵ تا ۶ دقیقه سرخ می‌کنیم تا خمیر برشته و ترد شود.
– بورقی‌ها را با قاشق سوراخدار خارج کرده و بعد به سرعت سرو کنید. (بورقی‌ها را می‌توان بعد از خارج کردن از روغن روی صافی گذاشت تا روغنش گرفته شود.)
– همراه بورقی ترکی می‌توان از سالاد شیرازی و سبزی خوردن استفاده کرد که بسیار لذت بخش است.
نکته:

۱ – برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ – اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آن‌ها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.

منبع: الکوثر

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، بورک، پنیر فتا، خمیر یوفکا، غذاهای ترکیه ای، بورقی، بورقی ترکیه ای، طرز تهیه بورقی ترکیه ای تعداد بازديد: 452 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز