مواد لازم برای 6 نفر
کره.................. 30 گرم
پیاز متوسط................. 1 عدد
پنیر کم چرب .............80 گرم
هویج خرد کرده ...........225 گرم
نمک و فلفل.......... به میزان لازم
عصاره سبزیجات............... 1 لیتر
شوید تازه خرد کرده............ 2 قاشق سوپخوری
نودل..............2بسته
آب .............تیملیتر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
روشتهیه
کره را در قابمله بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. اینک پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس هویج، نصف عصاره، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد وکف روی سطح مواد را بگیرید. پنیر را به آن اضافه کنید. باقیمانده عصاره را همراه نودل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا دوباره کمی بجوشد سپس از روی شعله بردارید. و روی سوپ را با شوید تزیین کنید و سرو کنید.
شوید همراه اصلی هویج است. سوپ پوره شده زیر در پایان به خامة پر چرب نیاز دارد؛ به جای آن ما از پنیر کم چرب استفاده کردیم تا میزان کالری غذا را کاهش دهیم.