مواد لازم برای 6 نفر
مرغ........... 450 گرم
برنج سفید ...........150 گرم
کره ..............30 گرم
پیاز متوسط.............. 1 عدد
خامه یا شیر................ 220 میلیلیتر
ساقه کرفس خرد کرده.............. 3 ساقه
هویج............. 200گرم
قارچ سفید خرد کرده............... 65 گرم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
عصاره مرغ.............. 1 عدد
آب............ 1 لیتر
جعفری خرد کرده ...........3 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
طرز تهیه سوپ کرفس
روش تهیه
در یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا پیاز، کرفس، هویج و قارچ را اضافه کنید. اجازه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. اینک عصارة مرغ، بوقلمون و برنج را همراه با آب اضافه کنید و با شعله کم حدود ۳۰ دقیقه آنرا بپزید. سپس خامه یا شیر را همراه نخودفرنگیها به آن اضافه کنید. مجدداً اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. سوپ آماده سرو میباشد.
درست کردن این سوپ راه بسیار خوبی برای استفاده از مرغهای مانده از شام یک مهمانی است. تهیة این سوپ بسیار آسان، سریع و مزة آن بسیار عالی است. اگر میخواهید از تکههای مرغ استفاده کنید، فقط کافی است بوقلمونهای پخته شده یا خام خردشده را به عصاره اضافه کنید.