Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 17:38

13
بهمن
سوپ برنج و مرغ

سوپ برنج و مرغ

در یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا پیاز، کرفس، هویج و قارچ را اضافه کنید. اجازه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. اینک عصارة مرغ، بوقلمون و برنج را همراه با آب اضافه کنید و با شعله کم حدود ۳۰ دقیقه آنرا بپزید.

مواد لازم برای 6 نفر

مرغ...........  450 گرم

برنج سفید ...........150 گرم

کره ..............30 گرم

پیاز متوسط.............. 1 عدد

خامه یا شیر................ 220 میلی‌لیتر

ساقه کرفس خرد کرده.............. 3 ساقه

هویج.............  200گرم

قارچ سفید خرد کرده............... 65 گرم

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

عصاره مرغ.............. 1 عدد

آب............ 1 لیتر

جعفری خرد کرده ...........3 قاشق سوپخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

طرز تهیه سوپ کرفس

 

 

روش تهیه

در یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا پیاز، کرفس، هویج و قارچ را اضافه کنید. اجازه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. اینک عصارة مرغ، بوقلمون و برنج را همراه با آب اضافه کنید و با شعله کم حدود ۳۰ دقیقه آنرا  بپزید. سپس خامه یا شیر را همراه نخودفرنگی‌ها به آن اضافه کنید. مجدداً  اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. سوپ آماده سرو می‌باشد.

 درست کردن این سوپ راه بسیار خوبی برای استفاده از مرغ‌های مانده از شام یک مهمانی است. تهیة این سوپ بسیار آسان، سریع و مزة آن بسیار عالی است. اگر می‌خواهید از تکه‌های مرغ استفاده کنید، فقط کافی است بوقلمون‌های پخته شده یا خام خردشده را به عصاره اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 233 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز