به گزارش تبیان، امروز قصد داریم طرز تهیه جوجه با پنیر سفید را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم
سیب زمینی............... ۴ عدد
روغن زیتون............. ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده................ ۲ قاشق چای خوری
آب لیموی تازه............ ۲ قاشق غذاخوری
پنیر فتا................ ۱۰۰ گرم
برگ پونه خرد شده................ ۲ قاشق غذاخوری
ران مرغ کامل............ ۴ عدد
گوجه فرنگی تزئینی کوچک................. ۲۵۰ گرم
زیتون بدون هسته ..............سه چهارم پیمانه
برگ پونه تازه .............برای تزئین
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
روش تهیه
* دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* پوست سیب زمینیها را بکنید و آنها را به لایههایی با ضخامت ۰.۵ سانتیمتر برش بزنید. سپس آنها را در یک لایه، ته ظرفی که برای پخت در نظر گرفتهاید، بچینید. روی آنها روغن و کمی نمک و فلفل بریزید.
* پوست لیموی رنده شده را با آب لیمو و پنیر فتا و پونه خرد شده مخلوط نمایید.
* ران مرغ را به دو قسمت خرد کنید. هشت تکه مرغ را کاملاً به مخلوط پوست لیمو و پنیر، آغشته نمایید و آنها را روی سیب زمینیها بچینید. ظرف را داخل فر قرار دهید.
* بعد از نیم ساعت ظرف حاوی مرغ را از فر خارج نمایید. زیتون و گوجه فرنگیها را اطراف مرغها بچینید. روی آنها کمی فلفل بپاشید و داخل فر قرار دهید.
زمانی که مرغها کاملاً پخته و آماده شدند میتوانید آن را از فر خارج نمایید. با چند برگ پونه روی آنها را تزئین نمایید و میهمانی خود را با یک غذای عالی میزبانی کنید.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب سرکهای + طرز تهیه
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست
پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی
روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب