Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

9
بهمن
مرغ و کوفته کله‌گنجشکی

مرغ و کوفته کله‌گنجشکی

ابتدا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید روی مرغ‌ها نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل و مقداری آرد ساده بمالید. در ظرف مناسبی مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس مرغ‌ها را داخل ظرف بریزید تا خوب سرخ شوند. مرغ‌های سرخ شده

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون.............. 3 قاشق سوپخوری

کره ............... 15 گرم

پیاز.............  1 عدد متوسط

سینة مرغ مکعبی خرد کرده............  ۴ تکه

کرفس نگینی خرد کرده ............. ۳ ساقه

جعفری خشک ............. 3 قاشق سوپخوری

بکینگ‌پودر.............  ۱ قاشق چایخوری

پودر آویشن............ یک دوم قاشق چایخوری

آرد ساده................ 100 گرم

آرد ذرت................ 1 قاشق سوپخوری

نمک  و فلفل............ به میزان لازم

سرکه سفید............... 110 میلی‌لیتر

خامه .............۱۱۰ میلی لیتر

جوز هندی............. یک‌هشتم قاشق چایخوری

هویج پوست کنده و ورقه‌ای خرد کرده................. ۲ عدد

عصاره مرغ............ 450 میلی‌لیتر

قارچ ورقه‌ای خرد کرده............... ۷۵ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

روش‌تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید روی مرغ‌ها نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل و مقداری آرد ساده بمالید. در ظرف مناسبی مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس مرغ‌ها را داخل ظرف بریزید تا خوب سرخ شوند. مرغ‌های سرخ شده را از داخل ظرف بردارید و کنار بگذارید. حالا شعله را کم کنید، پیاز و کرفس را داخل ظرف بریزید تا نرم شوند اینک عصاره مرغ، هویج، قارچ، جعفری، آویشن، فلفل، جوز هندی و سرکه را به مواد اضافه کنید. بگذارید مایع داخل ظرف جوش بیاید. سپس مرغ‌ها را داخل ظرف برگردانید و با مواد داخل ظرف روی مرغ‌ها را بپوشانید (اگر مایع داخل ظرف روی مرغ‌ها را نپوشانده بود، مقداری عصاره به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و داخل فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن را بپزید. حالا شیر و آرد ذرت را باهم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و به مواد مرغ اضافه کنید تا باعث غلیظ شدن آن شود. سپس آرد، بکینگ‌پودر و باقیمانده نمک، کره و خامه را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و هم بزنید و آنها را به شکل توپ‌های ۱ سانتیمتری در بیاورید. کوفته‌های کله گنجشکی را داخل ظرف حاوی مرغ بریزید. در ظرف را بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا  کوفته‌ها پخته شوند.

 

بیشتربخوانید:

 

 

 

 یادآوری

این غذای خوشمزه را می‌توانید با نخود و یا لوبیا سبز هم ترکیب کنید. 

 

خواص  آویشن

مواد مغذی موجود در آویشن به فولیکول‌های مو برای رشد کمک میکند.گردش خون کف سر را افزایش میدهد.مخلوط روغن زیتون و روغن آویشن را به پوست سر بمالید که باعث رشد مو و سالم‌تر شدن و براقی موها می‌شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز