تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 8-10 نفر
روغن زیتون................ 4 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده .............. 2 عدد
سیر له کرده................ 2 حبه
زردچوبه .................. 2 قاشق چایخوری
آب مرغ............. 2000 میلیلیتر (8 پیمانه)
دال عدس............ سهچهارم پیمانه
گوجهفرنگی
(بدون پوست و ریز خرد کرده) .................800 گرم
فلفل .............یکچهارم قاشق چایخوری
پاپریکا ............ 1 قاشق چایخوری
زیره ..............یکچهارم قاشق چایخوری
گشنیز و جعفری خرد کرده ............... از هر کدام یک سوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ بلدرچین غذای مناسب کرونایی
روش تـهیه
روغن زیتون و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا سبک و طلایی شود. آنگاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و چند ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و عدس را بشوئید و به مواد بیفزائید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید. سپس گوجهفرنگی، فلفل، پاپریکا و زیره را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. اینک گشنیز و جعفری را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسب بکشید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ نودل و سبزیجات به دو روش چینی و کرهای