Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:43

27
آذر
سوپ دال عدس و گوجه ‌فرنگی

سوپ دال عدس و گوجه ‌فرنگی

روغن زیتون و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا سبک و طلایی شود. آن‌گاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و چند ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و عدس را بشوئید و به مواد بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

روغن زیتون................ 4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده  .............. 2 عدد

سیر له کرده................ 2 حبه

زردچوبه .................. 2 قاشق چایخوری

آب مرغ............. 2000 میلی‌لیتر (8 پیمانه)

دال عدس............ سه‌چهارم پیمانه

گوجه‌فرنگی

(بدون پوست و ریز خرد کرده) .................800 گرم

فلفل .............یک‌چهارم قاشق چایخوری

پاپریکا    ............ 1 قاشق چایخوری

زیره ..............یک‌چهارم قاشق چایخوری

گشنیز و جعفری خرد کرده ............... از هر کدام یک سوم پیمانه

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ بلدرچین غذای مناسب کرونایی

 

 

روش تـهیه

روغن زیتون و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا سبک و طلایی شود. آن‌گاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و چند ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و عدس را بشوئید و به مواد بیفزائید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید. سپس گوجه‌فرنگی، فلفل، پاپریکا و زیره را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ‌ جا بیفتد. اینک گشنیز و جعفری را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسب بکشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ نودل و سبزیجات به دو روش چینی و کره‌ای

 

 

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، طرز تهیه، سوپ دال عدس و گوجه ‌فرنگی، طرز تهیه سوپ دال عدس، خواص دال عدس تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز