به گزارش مجله کوروش : سوپ نودل یک غذای فوقالعاده رایج در چین و کره است که درواقع جز وعدههای غذایی اصلی این کشورها محسوب میشود. سوپ نودل با فرهنگ مردم چین گره خورده است و محبوبیت خاصی بین مردمان این کشور دارد. طرز تهیه سوپ نودل چینی معمولاً بسیار متفاوت است و به روشهای مختلفی طبخ میشود. برخی از انواع نودل با سبزیجات و موادی آماده میشوند که ما به راحتی به مواد آن دسترسی نداریم و ممکن است برای تهیه آن با مشکل مواجه شویم. اما در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه سوپ نودل چینی و کرهای اصیل با سبزیجات را در ادامه آموزش دهیم.
بیشتربخوانید:
سوپ مرغ و نودل
مواد لازم برای ۴ نفر
انرژی هر وعده از این سوپ نودل چینی: حدود ۳۰۰ کالری
نودل: ۴۰۰ گرم
آب مرغ: ۴ لیوان فرانسوی دستهدار
آب: ۵ لیوان فرانسوی دستهدار
سیر خرد شده: ۳ حبه بزرگ
زنجبیل تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
آرد یا نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره یا پوره کنجد (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیاه: ۴ قاشق غذاخوری
سس فلفل قرمز: ۲ قاشق چای خوری
روغن کنجد: ۵/۱ قاشق چای خوری
هویج خرد شده: ۲ عدد
کلم بوک چوی (اختیاری): ۴ عدد
کلم بروکلی خرد شده: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
پیازچه خرد شده: ۲ عدد
جوانه: برای تزئین
طرز تهیه به روش چینی
برای درست کردن این غذای چینی خوشمزه ابتدا آب مرغ، سیر رنده شده، زنجبیل، آب و شکر را با هم ترکیب کنید داخل یک قابلمه بریزید. اجازه دهید ترکیب به آرامی به جوش بیاید. سپس برای آماده کردن سس، آرد ذرت، پوره کنجد، سرکه سیاه، سس سویا، سس فلفل قرمز، شکر و روغن کنجد را با هم ترکیب کنید و بعد درون یک قابلمه بریزید تا جوش بیایند.
در این مرحله از طرز تهیه رشته نودل چینی باید سبزیجات را خرد کنید و به مواد سس اضافه کنید. زمانی که ترکیبات آب مرغ به جوش آمد، نودلها را داخل آن بیندازید. یک دقیقه صبر کنید و بعد سبزیجات آغشته به سس را داخل سوپ بریزید. بعد از چند دقیقه با آماده شدن نودل و سبزیجات، مواد را داخل یک کاسه بریزید و میتوانید این نودل چینی ساده و خوشمزه را با کمی جوانه یا جعفری خرد شده تازه تزئین کنید. میتوانید هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید به همراه کمی رب گوجه فرنگی نیز به این نودل اضافه کنید و از طعم اصیل آن لذت ببرید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ نخود؛ یک سوپ خوشمزه و مقوی
طرز تهیه سوپ نودل کرهای
مواد لازم برای ۲ نفر
آب مرغ یا گوشت: ۵ فنجان
کدو سبز خرد شده: ۶۰ گرم
هویج خرده شده: ۶۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
نودل فوری: ۲ بسته
فلفل قرمز: نصفه
پیازچه: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه بزرگ
سس سویا: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ پخته: ۱ عدد
پودر گوجه: به مقدار لازم برای رنگ دادن به نودل
طرز تهیه به روش کرهای
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی با مرغ
در این مرحله همانند طرز تهیه سوپ نودل چینی نودل را به آب مرغ و سبزیجات در حال جوش اضافه کنید. کمی هم بزنید تا نودلها از هم جدا شوند و به هم نچسبند. برای ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا نودل نرم شود. یک تخم مرغ را داخل آب بیندازید تا پخته شود. سپس نودل را در کاسه مناسب سرو کنید و روی آن سس سویا بریزید و با پیازچه و فلفل قرمز خورد شده و دانههای کنجد تزئین کنید. تخم مرغ پخته شده را نصف کنید و کنار سوپ نودل قرار دهید و همراه آن میل کنید.