طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر:
مواد لازم سوپ بلدرچین با شیر برای ۶ نفر:
بلدرچین............. ۱ عدد
جو پرک............... ۱۰۰ گرم
بلغور جو یا گندم............ نصف استکان
قارچ متوسط ...............۵ عدد
هویج متوسط............... ۱ عدد
جعفری خردشده............... ۲-۳ قاشق غذاخوری
شیر.............. ۲ لیوان
خامه................ به دلخواه
نمک و فلفل................ به مقدار لازم
زعفران آبکرده .............به مقدار لازم
ادویه دلخواه............. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ نودل و سبزیجات به دو روش چینی و کرهای
طرز آماده سازی سوپ بلدرچین با شیر:
ابتدا بلدرچین را با پیاز و نمک و ادویه بپزید، سپس گوشت آنها را ریش کنید و استخوانهای آن را جدا کنید.
قارچها را به صورت ورقهای برش بدهید، داخل قابلمه بریزید و با مقدار کمی روغن (ترجیحا حیوانی) یا کره تفت بدهید تا آب بیندازد.
زعفران را داخل آب قارچ بریزید و تفت بدهید تا به خورد قارچ برود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید تا قارچ مزه دار شود. اگر قارچ را مزه دار نکنیم، داخل سوپ مزهای به خودش نمیگیرد و طعم آن با سوپ متفاوت میشود.
بعد از اینکه آب قارچ کاملا جمع شد، هویج را که نگینی ریز خرد کنید و به همراه جو پرک، بلغور به آن اضافه کنید و آب بریزید. مقدار آب حدودا تا نصف قابلمه باشد.
زمانی که سوپ لعاب دار شد و تقریبا پخته بود، شیر را داخل آن بریزید تا خوب با هم جوش بخورند. بلدرچینهایی را که از قبل ریش کردید هم اضافه کنید.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه، سوپ جا میافتد. حالا جعفری را بریزید و نمک و فلفل و ترشی سوپ را تنظیم کنید. در حد اینکه جعفری داخل سوپ یک قل بزند کافی است. سوپ آماده است. میتوانید آن را با قارچ، برگ جعفری و پیاز داغ تزیین کنید.
از عصاره گوشت بره یا گوشت مرغ هم میشود برای طعم بهتر سوپ استفاده کرد. دقت کنید عصارهها دارای نمک هستند ابتدا آن را بریزید و بعد نمک سوپ را تنظیم کنید.
میزان قارچ و هویج کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. میتوانید به دلخواه خودتان ذرت و نخود فرنگی هم داخل سوپ بریزید.
اگر بخواهید داخل سوپتان خامه بریزید، میتوانید قبل از کشیدن سوپ، مقداری خامه به آن اضافه کنید. اگر روی حرارت خامه را بریزید، خامه تان میبرد.
* استفاده از آبلیمو و مقدار آن داخل سوپ کاملا سلیقهای است.
طرز تهیه سوپ بلدرچین:
مواد لازم برای سوپ بلدرچین:
بلدرچین................ ۲ عدد
سیب زمینی................ ۱ عدد
پیاز.............. ۱ عدد
هویج................. ۱ عدد
ورمیشل................ به مقدار لازم
سبزی سوپ تازه............ به مقدار لازم
کرفس............... ۱ ساقه
زردچوبه............... به مقدار لازم
نمک و فلفل................ به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ نخود؛ یک سوپ خوشمزه و مقوی
طرز آماده سازی سوپ بلدرچین:
ابتدا بلدرچینها را به صورت درسته بشویید داخل شکم آن را خالی کنید و بشویید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمهای با مقداری روغن تفت بدهید. زمانی که پیازها سبک شدند بلدرچینها را به آن اضافه کنید و مقداری تفت بدهید. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید. داخل قابلمه آب بریزید. زمانی که آب جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید به آرامی بپزند.
کف روی آب بلدرچینها را بگیرید. زمانی که نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به بلدرچینها اضافه کنید. ساقهی کرفس را هم نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
زمانی که بلدرچینها پختند آن را از سوپ خارج کنید و گوشتهای آن را جدا کنید؛ و داخل قابلمه بریزید. اکنون سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سوپ تان اضافه کنید. سبزیهای خرد شده را هم اضافه کنید. حدود ۵-۱۰ دقیقهی پایانی ورمیشل اضافه کنید. نمک آن را بچشید اگر لازم بود به آن نمک بزنید. چاشنی این سوپ لیموترش است. میتوانید آن را با لیموی تازه میل کنید.
نکته برای تهیهی سوپ بلدرچین:
* اگر دوست نداشتید میتوانید سیب زمینی را حذف کنید.
* بعضی افراد به این سوپ مقداری رب گوجه فرنگی اضافه میکنند، این سلیقهای است.
* میزان سبزی این سوپ به سلیقهی شما بستگی دارد. اگر از رب میخواهید استفاده کنید از سبزی کمتری استفاده کنید.
منبع: بیتوته