سعید قاسمی :
مواد لازم برای 4-6 نفر
پودر عصاره مرغ............... 20 گرم
نمک .............. به میزان لازم
فلفل قرمز .................... یکدوم قاشق چایخوری
فلفل سفید ............ یکدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل .............. یکدوم قاشق چایخوری
جعفری خرد کرده................... 10 گرم
سیر له کرده............. 2 عدد
روغن ..............به میزان لازم
سینه مرغ چرخکرده.................. یک کیلوگرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مش ماش مرغ
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
گشنیز کباب آذربایجانی + طرز تهیه
روش تهیه
تمامی مواد را با مرغ مخلوط کنید. آنگاه یک یا دولایه ورق آلومینیومی را روی سطح میز کار قرار دهید و با مقداری روغن سطح آن را چرب کنید. سپس مخلوط مرغ را روی آن پهن کنید و با بلند کردن ورقه آلومینیومی از یک طرف شروع به رول کردن مرغ کنید. وقتی کار رول کردن تمام شد، هر دو طرف آن را به شکل شکلاتی ببندید و به مدت 40 دقیقه در آب درحال جوش بیندازید تا پخته شود. اینک پاته را از آب جوش خارج کنید، از درون کاغذ آلومینیوم بیرون بیاورید و بصورت حلقهای برش بزنید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید از همان موادی که با مرغ مخلوط کردهاید همانند شکل به عنوان مواد میانی هم استفاده کنید.