Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:41

17
آذر
طرز تهیه مش ماش مرغ

طرز تهیه مش ماش مرغ

در مطلب زیر همراه ما باشید تا تمام فوت و فن‌های طرز تهیه مش ماش مرغ را به شما آموزش دهیم.

به گزارش بیتوته در تهیه‌ی مش ماش ابتدا برش هاى سینه مرغ را با (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموى تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم.

مش ماش مرغ را در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم.

مواد لازم جهت برای ۵ نفر:

قارچ ۱ بسته

شیر ۱ پیمانه

آرد سفید به میزان لازم (کمی)

پوره سیب زمینی به میزان لازم

* بروکلی به میزان لازم

پاین نات (دانه میوه کاج) به میزان لازم (کمی)

* بروکلی (برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده)


طرز تهیه:
برش هاى سینه مرغ را  (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموى تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم (حداقل دو ساعت در یخچال بماند).

۱) قارچ‌ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
۲) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچ‌ها را اضافه میکنیم. شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم؛ و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم.

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

گشنیز کباب آذربایجانی + طرز تهیه

اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه‌

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، مش ماش، مش ماش مرغ، طرز تهیه مش ماش مرغ تعداد بازديد: 232 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز