اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 6-8 عدد
مواد لازم برای تهیة خمیر پای
آرد.................. 250 گرم
کرة سرد (خرد کرده)................. 125 گرم
زردة تخممرغ..................... 1 عدد
نمک.............. به میزان لازم
شیر................. حدود 125 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
تارت اسفناج
مواد لازم میانی
پیازداغ خلالی................. 2 پیمانه
قارچ (ورقهای خرد کرده و تفت داده)...................500 گرم
تخممرغ همزده................... 2 عدد
خامة صبحانه.................. 125 میلیلیتر
نمک.............. به میزان لازم
خردل................. 1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ................. 200 گرم
بیشتربخوانید:
تارت نارگیل با شکلات
روشتهیه
آرد، کره، زردة تخممرغ و نمک را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان شود. آنگاه شیر را بتدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود. حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلیمتر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونهای که دیوارة قالب را بپوشاند، خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. اکنون قالب را از فر خارج کنید.
روش تهیة مواد میانی:
پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پختة پای بریزید. آنگاه تخممرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسة مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید. سپس پنیر را روی آن بپاشید و به مدت 15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.