Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:17

23
مهر
تارت اسفناج

تارت اسفناج

طرز تهیه تارت اسفناج

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8  نفر

آرد                                  250 گرم

نمك                                1 پینچ

كره سرد خرد كرده              125 گرم

زرده تخم مرغ                    1 عدد

آب یخ                              2-3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده        25 گرم

مواد لازم میانی:

برگ اسفناج                      250 گرم

پنیر خامه‌ای                      375 گرم

تخم مرغ همزده                  4 عدد

جوزهندی رنده كرده            1 پینچ

نمك و فلفل                       به میزان لازم

خامه                               75 میلی لیتر

 روش تهیه

آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم مرغ و به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا خمیر مناسب و نرمی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را در قالب تارت (بهتر است دیواره قالب از كف آن جدا باشد) به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید و رویش چنگال بزنید. بعد روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون كاغذ و حبوبات را بردارید و 5 دقیقه دیگر، نان تارت را بپزید. اكنون مایه میانی را درون تارت بریزید و پنیر پارمسان را رویش بپاشید. اینك تارت اسفناج را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه مایه میانی كاملاً ببندد و رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

روش تهیه مایه میانی: برگ‌های اسفناج را در حدود 3 دقیقه، در آب جوش دارای نمك بپزید تا اسفناج قدری نرم شود ولی رنگش تغییر نكند و سبز بماند! سپس آن را در صافی بریزید و بشقاب سنگینی رویش بگذارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج را خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ‌ها، جوزهندی، نمك، فلفل و خامه  را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: انواع تارت، اسفناج، تارت اسفناج، غذا با اسفناج، طرز تهیه غذا با اسفناج تعداد بازديد: 2009 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز