Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:13

11
اسفند
تارت نارگیل با شکلات

تارت نارگیل با شکلات

طرز تهیه تارت نارگیل با شکلات

تارت نارگیل با شکلات

 

 

مواد لازم :

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ...................................... ۱ عدد

پودر نارگیل .............................................۹۰ گرم

شكر دانه ریز.......................................... ۵۵ گرم

خامه‌ی ساده ......................................۳۰۰ گرم

شكلات سیاه خرد كرده.........................۳۰۰ گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ...................................... ۴ عدد

نسكافه‌ی حل شده در آب...................... ۲ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا فر (تاون) را با دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن كنید. قالبی كمربندی را - كه ۲۰ سانتیمتر قطر دارد - چرب كنید. حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ را اندكی با چنگال بزنید. پودر نارگیل و شكر را با آن مخلوط كنید. بعد این مخلوط را در كف و دیواره‌ی قالب طوری بفشارید كه تا ۴ سانتیمتر از دیواره را بپوشاند و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلائی شود. آنگاه بگذارید سرد شود. خامه را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی كه روی آن حباب ایجاد شود. بعد شكلات خرد كرده و زرده‌های تخم‌مرغ و نسكافه‌ی محلول در آب را بیفزائید. وقتی شكلات ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن آن را درون تارت پخته و خنك شده بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید و سپس برش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارت نارگیل با شکلات تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز