تارت نارگیل با شکلات
مواد لازم :
سفیدهی تخممرغ...................................... ۱ عدد
پودر نارگیل .............................................۹۰ گرم
شكر دانه ریز.......................................... ۵۵ گرم
خامهی ساده ......................................۳۰۰ گرم
شكلات سیاه خرد كرده.........................۳۰۰ گرم
زردهی تخممرغ...................................... ۴ عدد
نسكافهی حل شده در آب...................... ۲ قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا فر (تاون) را با دمای ۱۵۰ درجهی سانتیگراد روشن كنید. قالبی كمربندی را - كه ۲۰ سانتیمتر قطر دارد - چرب كنید. حالا سفیدهی تخممرغ را اندكی با چنگال بزنید. پودر نارگیل و شكر را با آن مخلوط كنید. بعد این مخلوط را در كف و دیوارهی قالب طوری بفشارید كه تا ۴ سانتیمتر از دیواره را بپوشاند و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلائی شود. آنگاه بگذارید سرد شود. خامه را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی كه روی آن حباب ایجاد شود. بعد شكلات خرد كرده و زردههای تخممرغ و نسكافهی محلول در آب را بیفزائید. وقتی شكلات ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن آن را درون تارت پخته و خنك شده بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید و سپس برش دهید.