Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:20

20
آبان
سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید. آن‌گاه پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید. حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

بادمجان ....................2 عدد متوسط

سیر له کرده ......................2 حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی.................2 عدد متوسط

گوجه فرنگی ...................2 عدد

روغن زیتون................2 قاشق سوپخوری

سرکه .................1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده ...........1 قاشق سوپخوری

پودر سیر .............به میزان لازم

نمک و فلفل................ به میزان کم

 

بیشتربخوانید:

خورش گشنیز

 

روش تـهیه

بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید. آن‌گاه پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید. حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید. سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید.

بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: سالاد، آموزش آشپزی، سالاد بادمجان، طرز تهیه، طرز تهیه سالاد بادمجان تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز