تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم براي 4-6 نفر
روغن مخصوص سرخکردنی............ به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده............... یک عدد درشت
سیر له کرده................ 3 حبه
گوشت خورشتی خرد کرده..........500 گرم
زردچوبه ...............یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل.............به میزان کم
گشنیز خرد کرده........... 700 گرم
لوبیا چیتی پخته............ یکپیمانه
آب نارنج............ به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش ترشی قورمه تبریزی
طرز تهیه خورش به؛ یک غذای پر خاصیت پاییزی
روش تـهیه
قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد. اینک گشنیز را قدری تفت دهید و به همراه لوبیا و آب نارنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمائید و 10 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد. حالا خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید.