Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:19

18
آبان
خورش گشنیز

خورش گشنیز

قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم براي 4-6 نفر

روغن مخصوص سرخ‌کردنی............ به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده............... یک عدد درشت

سیر له کرده................ 3 حبه

گوشت خورشتی خرد کرده..........500 گرم

زردچوبه ...............یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل.............به میزان کم

گشنیز خرد کرده........... 700 گرم

لوبیا چیتی پخته............ یک‌پیمانه

آب نارنج............ به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش ترشی قورمه تبریزی

طرز تهیه خورش به؛ یک غذای پر خاصیت پاییزی

روش تـهیه

قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد. اینک گشنیز را قدری تفت دهید و به همراه لوبیا و آب نارنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمائید و 10 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد. حالا خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید.

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، خورش گشنیز، طرز تهیه خورش گشنیز تعداد بازديد: 347 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز