Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:48

18
آبان
تــوپ‌هاي سرخكرده‌ سيب‌زميني

تــوپ‌هاي سرخكرده‌ سيب‌زميني

سيب‌زميني، پياز، زنجفيل، چيلي، گشنيز، آبليمو، پودر انبه و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه هر بار قدري از اين مايه برداريد و در دست به شكل توپ در آوريد.

فاطمه درويش :

 

مواد لازم براي 4 نفر

سيب‌زميني پخته و ريز خردكرده..............450 گرم

پياز خردكرده................ 1 عدد

زنجفيل ريز خردكرده1 قطعه‌ي................. 5/2 سانتيمتري

فلفل سبز تند (چيلي) ريز خردكرده ................1 عدد

گشنيز خردكرده............. 1 قاشق سوپخوري

آبليمو............. 1 قاشق سوپخوري

انبه‌ي خشك آسياب كرده ..................2 قاشق چايخوري

نمك .............به ميزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌كردني............. به ميزان لازم

 

بیشتربخوانید:

پيتزا ساندويچ

 

مواد لازم براي تهيه‌ي مايه‌ي خميري

آرد نخود خام...................... 115 گرم

بيكينگ‌پودر................يك‌چهارم قاشق چايخوري

پودر چيلي.............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

نمك............... به ميزان لازم

آب سرد حدود................ 150 ميلي‌ليتر (دو‌سوم پيمانه)

 

 

روش‌تهیه

سيب‌زميني، پياز، زنجفيل، چيلي، گشنيز، آبليمو، پودر انبه و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه هر بار قدري از اين مايه برداريد و در دست به شكل توپ در آوريد. سپس روغن را در ظرف كوچك و گودي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود و به دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد برسد. حالا توپ‌هاي سيب‌زميني را به كمك چنگال، درون مايه‌‌ي خميري فرو بريد و در روغن سرخ كنيد تا طلائي رنگ شود. اكنون توپ‌هاي سرخكرده‌ي سيب‌زميني را روي هوله‌ي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافيش گرفته شود و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.

 

بیشتربخوانید:

گراتن بادمجان با سیب زمینی +طرز تهیه

 

 

 

روش تهيه‌ي مايه‌ي خميري: آرد نخود و بيكينگ‌پودر را در ظرف مناسبي الك كنيد و پودر چيلي و نمك را به آن بيفزائيد. آن‌گاه آب را كم‌كم به مخلوط آرد بيفزائيد تا مايه‌ي صاف و يكدستي حاصل شود. روي اين مايه را بپوشانيد و تا هنگام مصرف در دماي محيط نگه داريد.

 

یادآوری

مصرف اين غذا همراه با يك چاتني خوشمزه بسيار مطبوع است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، تــوپ‌هاي سرخكرده‌ سيب‌زميني، طرز تهیه تــوپ‌هاي سرخكرده‌ سيب‌زميني تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز