کیان رنجبر :
مواد لازم براي 4 نفر
فيلة مرغ خرد كرده ................ 400 گرم
نمك............ به ميزان لازم
روغن زيتون............ 2 قاشق سوپخوري
پياز خلالي خرد كرده .............50 گرم
روغن ...........به ميزان لازم
فلفل دلمهاي خرد كرده............ 100 گرم
قارچ خرد كرده................ 150 گرم
هات سس ........... 2 قاشق سوپخوري
پودر پاپريكاي دودي ..............1 قاشق چايخوري
سس كچاپ............... 100 گرم
سس خردل.............. 1 قاشق سوپخوري
پنير موزارلا رندهکرده دالیا............... 200 گرم
نان باگت .............4 عدد
كاهو............. به ميزان لازم
روشتهیه
فيلة مرغ را با نمك و روغن مزهدار كنيد. آنگاه تابة مناسبي را روي اجاق بگذاريد، پياز و روغن را در آن بريزيد و پياز را تفت دهيد. حالا فلفل دلمهاي و قارچ را بيفزائيد و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ را افزوده و قدري ديگر تفت دهيد. اينك هات سس، پاپريكا، سس كچاپ، خردل و نمك را اضافه کرده و صبر كنيد تا مرغ پخته شود. سپس پنير را افزوده و از روي حرارت برداريد و مخلوط كنيد. اكنون درون نانها را با کاهو ومواد فراهم کرده پر کنید و ساندویج را سرو نمائید.