Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:43

16
آبان
پيتزا ساندويچ

پيتزا ساندويچ

فيلة مرغ را با نمك و روغن مزه‌دار كنيد. آن‌گاه تابة‌ مناسبي را روي اجاق بگذاريد، پياز و روغن را در آن بريزيد و پياز را تفت دهيد. حالا فلفل دلمه‌اي و قارچ را بيفزائيد و به تفت دادن ادامه دهيد.

 کیان رنجبر :

مواد لازم براي 4 نفر

فيلة مرغ خرد كرده ................ 400 گرم

نمك............ به ميزان لازم

روغن زيتون............ 2 قاشق سوپخوري

پياز خلالي خرد كرده .............50 گرم

روغن ...........به ميزان لازم

فلفل دلمه‌اي خرد كرده............ 100 گرم

قارچ خرد كرده................ 150 گرم

هات سس ........... 2 قاشق سوپخوري

پودر پاپريكاي دودي  ..............1 قاشق چايخوري

سس كچاپ............... 100 گرم

سس خردل.............. 1 قاشق سوپخوري

پنير موزارلا رنده‌کرده دالیا...............    200 گرم

نان باگت .............4 عدد

كاهو............. به ميزان لازم

 

روش‌تهیه

فيلة مرغ را با نمك و روغن مزه‌دار كنيد. آن‌گاه تابة‌ مناسبي را روي اجاق بگذاريد، پياز و روغن را در آن بريزيد و پياز را تفت دهيد. حالا فلفل دلمه‌اي و قارچ را بيفزائيد و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ را افزوده و قدري ديگر تفت دهيد. اينك هات سس، پاپريكا، سس كچاپ، خردل و نمك را اضافه کرده و صبر كنيد تا مرغ پخته شود. سپس پنير را افزوده و از روي حرارت برداريد و مخلوط كنيد. اكنون درون نان‌ها را با کاهو ومواد فراهم کرده پر کنید و ساندویج را سرو نمائید.

منبع : شوروشیرین

برچسب ها: سس کچاپ، فینگرفود، پنير موزارلا، پيتزا ساندويچ، طرز تهیه پيتزا ساندويچ، غذاهای فست فود تعداد بازديد: 419 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز