Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:27

10
آبان
طرز تهیه پیازچه پلو

طرز تهیه پیازچه پلو

در این مطلب دستورالعمل تهیه پیازچه پلو آموزش داده شده است.

 پیازچه‌پلو را درست کنید و یک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:

برنج................دو پیمانه

گوشت مرغ چرخ‌کرده...............۲۵۰ گرم

پیازچه............۱۰۰ گرم

زعفران حل کرده.............یک قاشق غذاخوری

کره..........۵۰ گرم

هویج پخته.............یک عدد

فلفل دلمه‌ای نگینی شده.............یک عدد

نمک و فلفل................به میزان لازم

 
 

بیشتربخوانید:

فوت و فن پخت ماش‌پلو

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاری پلو شیرازی

 
 

طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:

۱. ابتدا برنج را آبکش و دم می‌کنیم، مرغ‌ها را می‌پزیم و با فلفل دلمه‌ای و هویج پخته چرخ می‌کنیم.

۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می‌دهیم و به صورت توپ‌های کوچکی در می‌آوریم و در نیمی از کره تفت می‌دهیم.

۳. پیازچه‌ها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ می‌کنیم. به هنگام سرو، پیازچه‌ها را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و توپ‌های چرخ‌کرده را کنار غذا برای تزیین قرار می‌دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می‌کنیم. (می‌توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)

منبع: ایرنا

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خرما پلوی اهوازی

پلو مراکشی + طرز تهیه

طرز تهیه زیره پلوی کرمانی

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، خواص پیازچه، طرز تهیه، پیازچه‌پلو، طرز تهیه پیازچه‌پلو تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز