مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:
برنج................دو پیمانه
گوشت مرغ چرخکرده...............۲۵۰ گرم
پیازچه............۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده.............یک قاشق غذاخوری
کره..........۵۰ گرم
هویج پخته.............یک عدد
فلفل دلمهای نگینی شده.............یک عدد
نمک و فلفل................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
فوت و فن پخت ماشپلو
طرز تهیه عدس پلو مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کاری پلو شیرازی
طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:
۱. ابتدا برنج را آبکش و دم میکنیم، مرغها را میپزیم و با فلفل دلمهای و هویج پخته چرخ میکنیم.
۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز میدهیم و به صورت توپهای کوچکی در میآوریم و در نیمی از کره تفت میدهیم.
۳. پیازچهها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ میکنیم. به هنگام سرو، پیازچهها را لابهلای برنج میریزیم و توپهای چرخکرده را کنار غذا برای تزیین قرار میدهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین میکنیم. (میتوان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)
منبع: ایرنا
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خرما پلوی اهوازی
پلو مراکشی + طرز تهیه
طرز تهیه زیره پلوی کرمانی