Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:24

1
شهریور
طرز تهیه خرما پلوی اهوازی

طرز تهیه خرما پلوی اهوازی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خرما پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خرما پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خرما
۱ لیوان
شیر
۲ لیوان
برنج
۱ لیوان
کشمش
۱/۲ استکان
کره اب کرده
۱ استکان
زعفران
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک
به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

پلو مراکشی + طرز تهیه

طرز تهیه زیره پلوی کرمانی

 

طرز تهیه:

ابتدا هسته خرما‌ها را گرفته و آن‌ها را در کره خوب سرخ کنید تا براق شوند.

ظرفی مناسب انتخاب کنید و برنج شسته شده و خیس خورده را به همراه نمک، زعفران و شیر مخلوط کرده و اجازه دهید با حرارت زیاد بپزند.

برنج که آماده دم کشیدن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم بیندازید.

در ظرفی مناسب مقداری گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسیار داغ یا کره خوب سرخ کنید حالا گوشت‌های سرخ کرده را لای خرما قرار دهید و در مراحل آخر پخت برنج روی آن قرار داده و مجددا دم کنی را روی برنج بگذارید و اجازه دهید غذای شما دم بکشد.

سایر نکات:
میتوانید به جای گوشت چرخکرده از گردو در بین خرما‌ها استفاده کنید البته باید آن را از شب قبل در آب و شکر خیس کنید تا نرم شود.

سعی کنید خرما‌های سفت و بزرگی را برای این غذا در نظر بگیرید.

خرما پلو غذای بسیار معروف اهوازی است این غذا سرشار از انرژی بوده و طعم خوشایندی دارد.

منبع: سرآشپز

برچسب ها: خرما، خواص خرما، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، خرما پلو، طرز تهیه، طرز تهیه خرما پلو، خرما پلو اهوازی تعداد بازديد: 338 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز