Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:38

27
مهر
طرز تهیه ترشی لبوی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشی لبوی خوشمزه و مجلسی

ترشی لبو یکی از خوشمزه‌ترین، راحت‌ترین و ساده‌ترین ترشی پرطرفدار فصل زمستان است که طعم لذیذ و دوست داشتنی آن باعث میشود به دنبال بهترین روش تهیه آن باشید.

 طرز تهیه ترشی لبو یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند ترشی‌هایی مثل ترشی کلم قرمز در تمام فصل‌های سال تهیه و در کنار غذا سرو می‌شود. ترشی لبو یک گزینه مناسب برای تزیین غذا‌ها و سفره آرایی می‌باشد.

جالب است بدانید ترشی لبو علاوه بر موارد ذکر شده به دلیل وجود چغندر قرمز از خواص زیادی برای بدن نیز برخوردار می‌باشد. نوع دیگری از ترشی لبو وجود دارد که به صورتی ترکیبی از انار و لبو تهیه می‌شود و با نام ترشی انار و لبو شناخته می‌شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می‌توانید یک شیشه ترشی لبو تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی لبو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

 

بیشتربخوانید:

ترشی شلغم و لبو + طرز تهیه

طرز تهیه ترشی انار و لبو

 

مواد لازم ترشی لبو

آب................ ۴ لیوان

نمک ............به اندازه کافی

چغندر قرمز........... ۵۰۰ گرم

سرکه سفید............. ½ لیوان


طرز تهیه ترشی لبو

برای تهیه ترشی لبو خانگی ابتدا چغندر‌ها را تمیز می‌کنیم و با دقت می‌شوییم سپس در قابلمه‌ای قرار می‌دهیم و روی آن به مقداری که تا ۲ بند انگشت بالاتر از سطح چغندر قرمز‌ها آب باشد آب می‌ریزیم. در مرحله بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم

و اجازه می‌دهیم چغندر‌ها به مدت۳۰ دقیقه به آرامی بپزند. پس از اینکه چغندر‌ها به طور کامل پخت، به آرامی آن‌ها را از داخل قابلمه خارج می‌کنیم و در یک صافی قرار می‌دهیم و با آب سرد لبو‌ها را می‌شوییم و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شوند.

آب لبو‌ها را نیز کنار می‌گذاریم. بعد از خنک شدن لبو‌ها را پوست می‌گیریم و روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم.۱ لیوان از آب لبو را با سرکه سفید و کمی نمک در قابلمه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.

باقی آب لبو را در ظرف پلاستیکی در بسته می‌توانید بریزید و در یخچال برای مدت کوتاه و در فریزر برای مدت طولانی تری نگهداری کنید و از آن برای انواع تزئینات غذا مثل رنگی کردن پلو، کشک و … استفاده کنید.

تا جوش آمدن مخلوط سرکه و آب لبو مجددا به لبو‌های روی تخته آشپزخانه سر می‌زنیم و آن‌ها را به هر مدلی که تمایل داریم برش می‌دهیم و یا از قالب‌های متفاوت برای این کار استفاده می‌کنیم که البته یکی از زیباترین مدل قالب‌ها برای این ترشی قرمز رنگ، قالب‌های مدل قلب است

که باعث صد چندان شدن زیبایی ترشی‌های لبو خواهد شد. به مخلوط سرکه گه گاه سر می‌زنیم تا اگر به جوش آمده است از روی حرارت بر داریم و کنار بگذاریم تا کمی خنک شود. لبو‌های برش خرده را در شیشه‌ای کاملا خشک می‌ریزیم

و مخلوط سرکه و آب لبو خنک شده را روی لبو‌های داخل شیشه می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و به مدت ۱ هفته شیشه ترشی لبو را در جای خنک و خشک قرار می‌دهیم تا آماده مصرف شود. نوش جان

منبع: پارسی دی

بیشتر بخوانید:

ترشی بادمجان به سبک مصری + طرز تهیه

ترشی بیلهر؛ یک ترشی متفاوت و پرخاصیت

 

 

برچسب ها: ترشی، ترشی لبو، طرز تهیه ترشی لبو، ترشی لبو مجلسی تعداد بازديد: 427 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز