ایران کوهستانی :
مواد لازم برای 8 نفر
آرد سفید ................یک چهارم پیمانه
آرد نخود............. سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر.............. 1 قاشق چایخوری
نمک............... به میزان لازم
زردچوبه ................یک دوم قاشق چایخوری
آب............... 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
پیاز ریز خرد کرده ..............2 عدد درشت
فلفل سبز تند، ریز خرد کرده.............. 1 عدد
گشنیز ریز خرد کرده............. 30 گرم
شوید ریز خرد کرده............. 30 گرم
تره فرنگی ریز خرد کرده................. یک چهارم پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردن............... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
کتلت سبزی و ژامبون با كاری
روشتهیه
آرد سفید، آرد نخود، بیکینگپودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و ترهفرنگی را بیفزائید. حالا روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید. پاکورا را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجهفرنگی میل کنید.
بیشتربخوانید:
اشترودل ژامبون سیب و كشمش
خواص زردچوبه
ماده فعال زردچوبه که کورکومین نام دارد می تواند در آینده یک وعده بزرگ برای درمان آلزایمر باشد . یکی از علل اصلی این بیماری ، داشتن پلاکت های بتای آمیلوئید است که می تواند مغز را تقویت کند. تحقیقات اخیر نشان می دهد که کورکومین توانایی جلوگیری از ایجاد چنین پلاکت در حدود 40درصد دارد . به این دلیل باعث می شود که زردچوبه یکی از روش های ممکن برای درمان بیماری آلزایمر باشد.