اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی خرد كرده 500 گرم
آب جوش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
كره 30 گرم
خامه 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
ژامبون ریز خرد كرده 6 برش
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
سیر له كرده 1 حبه
پودر كاری 1قاشق سوپخوری
كدوی رنده كرده 2 پیمانه
هویج رنده كرده 2 پیمانه
آرد سوخاری 1 پیمانه
كورنفلكس 1 پیمانه
روغن 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كتلت سبزی و ژامبون با كاری
ابتدا سیبزمینی و آب را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و با درپوش در مایكروویو بگذارید، آنگاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات، 10دقیقه روشن كنید تا سیبزمینی بپزد. سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید و همینكه سیبزمینی خنك شد آن را پوره كنید.
حالا كره، خامه، تخممرغ، ژامبون، پیاز، سیر، پودر كاری، كدو، هویج، آرد سوخاری و پورهی سیبزمینی را با هم مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون این مایه را به 8 قسمت تقسیم كنید. حالا هر بار یك بخش از آن را بردارید و به شكل بیضی درآورید و در كورن فلكس بغلتانید.
سپس سینی مناسب مایكروویو را چرب كنید، كتلتها را در آن بچینید و در مایكروویو قرار دهید. آنگاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات به مدت 8 -10 دقیقه روشن كنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید كتلتها را بعد از پختن، 8 دقیقه گریل كنید تا برشتهتر شوند.