Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 02:58

3
مهر
خورش خرفه

خورش خرفه

پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

پیاز ریز خرد کرده............... 1 عدد متوسط

روغن...................به میزان لازم

خرفه خرد کرده................... 1 کیلو

گشنیز خرد کرده....................200 گرم

زردچوبه.................. 1 قاشق چایخوری

سیر................1 حبه

رب گوجه فرنگی1................. قاشق سوپخوری

نمک.....................به میزان لازم

گوشت  قل قلی ................ 200 گرم

لپه پخته..................60 گرم

لیمو عمانی خیسانده ....................4 عدد

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورشت بامیه عربی

 

 

روش تهیه

پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، گوشت قل قلی‌ها، لپه و لیمو عمانی را بیفزائید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

 

یادآوری: گوشت، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفته‌هایی به اندازه گردوی کوچک تهیه کنید.

 

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورشت بادمجان؛ بدون گوشت

خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده + طرز تهیه

خورش سیرابیج گیلانی + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، خرفه، خواص خرفه، لیمو عمانی، خورش خرفه، طرز تهیه خورش خرفه تعداد بازديد: 101 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز