تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 6-8 نفر
پیاز ریز خرد کرده............... 1 عدد متوسط
روغن...................به میزان لازم
خرفه خرد کرده................... 1 کیلو
گشنیز خرد کرده....................200 گرم
زردچوبه.................. 1 قاشق چایخوری
سیر................1 حبه
رب گوجه فرنگی1................. قاشق سوپخوری
نمک.....................به میزان لازم
گوشت قل قلی ................ 200 گرم
لپه پخته..................60 گرم
لیمو عمانی خیسانده ....................4 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورشت بامیه عربی
روش تهیه
پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آنگاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، گوشت قل قلیها، لپه و لیمو عمانی را بیفزائید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
یادآوری: گوشت، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفتههایی به اندازه گردوی کوچک تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش آلو مسما
طرز تهیه خورشت بادمجان؛ بدون گوشت
خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده + طرز تهیه
خورش سیرابیج گیلانی + طرز تهیه