خورش آلو مسما یکی از خورشهای خوشمزه استان گیلان است. این غذا از خورشهای سنتی این استان است که طعمی ترش و شیرین دارد. در این غذا علاوه بر آلو از مرغ و بادمجان و رب انار نیز استفاده میشود. این غذا برای کسانی که غذاهای ملس را دوست دارند ایده خوبی است. آلو از آن دسته از مواد غذایی است که با آن میتوان غذاهای متفاوت و خوشمزهای تهیه کرد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورشت بادمجان؛ بدون گوشت
مواد لازم
مرغ متوسط................... نصف مرغ
پیاز متوسط................ ۳ عدد
رب انار................. ۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا..................... ۷۵۰ گرم
بادمجان................ ۳-۴ عدد
گوجه فرنگی................ ۲-۳ عدد
روغن.............. به مقدار لازم
نمک.............. به مقدار لازم
فلفل............. به مقدار لازم
زردچوبه.................. به مقدار لازم
دارچین................. به مقدار لازم
زعفران................ به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده + طرز تهیه
خورش سیرابیج گیلانی + طرز تهیه
مراحل پخت
پیازها را خرد کرده سرخ میکنیم.
مرغ را با کمی آب میپزیم.
آلوها را خیس کرده، شسته پس از خشک شدن با رب انار یا (آب انار و یا آب نارنج) تفت میدهیم.
مواد آماده شده را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه، دارچین و زعفران را میافزاییم.
شعله را کم کرده و صبر میکنیم تا غذا جا بیفتد.
در پایان بادمجان و گوجه فرنگی را سرخ کرده به غذا اضافه میکنیم.
منبع: غذالند