Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:15

30
اردیبهشت
طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما

در گزارش زیر طرز تهیه خورش آلو مسما را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

خورش آلو مسما یکی از خورش‌های خوشمزه استان گیلان است. این غذا از خورش‌های سنتی این استان است که طعمی ترش و شیرین دارد. در این غذا علاوه بر آلو از مرغ و بادمجان و رب انار نیز استفاده می‌شود. این غذا برای کسانی که غذا‌های ملس را دوست دارند ایده خوبی است. آلو از آن دسته از مواد غذایی است که با آن می‌توان غذا‌های متفاوت و خوشمزه‌ای تهیه کرد.

 

طرز تهیه خورش آلو مسما

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت بادمجان؛ بدون گوشت

 
مواد لازم

مرغ متوسط................... نصف مرغ

پیاز متوسط................ ۳ عدد

رب انار................. ۱ قاشق غذاخوری

آلو بخارا..................... ۷۵۰ گرم

بادمجان................ ۳-۴ عدد

گوجه فرنگی................ ۲-۳ عدد

روغن.............. به مقدار لازم

نمک.............. به مقدار لازم

فلفل............. به مقدار لازم

زردچوبه.................. به مقدار لازم

دارچین................. به مقدار لازم

زعفران................ به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:

خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده + طرز تهیه

خورش سیرابیج گیلانی + طرز تهیه

 

 

مراحل پخت

پیاز‌ها را خرد کرده سرخ می‌کنیم.

مرغ را با کمی آب می‌پزیم.

آلو‌ها را خیس کرده، شسته پس از خشک شدن با رب انار یا (آب انار و یا آب نارنج) تفت می‌دهیم.

مواد آماده شده را به مرغ پخته شده اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه، دارچین و زعفران را می‌افزاییم.

شعله را کم کرده و صبر می‌کنیم تا غذا جا بیفتد.

در پایان بادمجان و گوجه فرنگی را سرخ کرده به غذا اضافه می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، خورش آلو، طرز تهیه خورش آلو، خورش آلو مسما، طرز تهیه خورش آلو مسما تعداد بازديد: 785 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز