Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:58

12
اردیبهشت
خورش سیرابیج گیلانی + طرز تهیه

خورش سیرابیج گیلانی +  طرز تهیه

در گزارش زیر می‌خواهیم طرز تهیه یک خورشت گیلانی را به شما آموزش دهیم. خورش سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد.

 خورش سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. امیدواریم این خورش خوشمزه را درست کرده و در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برگ سیر
۳ دسته
تخم مرغ
۲ عدد
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم

 

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی

کباب ترش

خورش سیرابیج ؛ یک غذای اصیل گیلانی

آموزش سیرابیج


طرز تهیه:

ابتدا برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یک سانتی‌متر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه با روغن داغ تفت دهید.

تخم‌مرغ‌ها را دز ظرفی بشکنید و آن‌ها را با زردچوبه، نمک و فلفل زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه باقلا فسنجان ؛ خورش گیلانی

طرز تهیه آش شوید باقلا

سایر نکات

۱) به جای برگ سیر درمی‌توان از تره‌فرنگی استفاده کرد.
۲) سیرابیج غذای محلی استان گیلان است.
۳) اگر دوست دارید مقداری زعفران به تخم مرغ بزنید تا زیباتر شود.
۴) این غذا را میتوانید به شکل یک تکه هم درست کنید و مثل کوکو با نان سرو کنید.

منبع: سرآشپز پاییون

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، غذاهای محلی، طرز تهیه، غذاهای گیلانی، خورش سیرابیج گیلانی، طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز