Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:26

28
شهریور
طرز تهیه کوفته ایسلی

طرز تهیه کوفته ایسلی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوفته ایسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته ایسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بلغور گندم................ ۵۰۰ گرم

تخم مرغ................. ۲ عدد

گوشت چرخ کرده................ ۵۰۰ گرم

پیاز خرد شده.................. ۲ عدد

زیره............. ۱/۲ قاشق چای خوری

نعنا خشک................۱ قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی............... ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل.............. به مقدار لازم

روغن............. به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

 
 
 
 
 

طرز تهیه

ابتدا بلغور را بپزید، سپس آن را در یک کاسه مناسب با تخم مرغ ها، آرد، رب گوجه فرنگی (۱ ق س)، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا خمیر کوفته آماده شود. در صورت نیاز خمیر را با دست خوب ورز دهید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و پیاز‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

حالا رب را همراه زیره، نعنا، نمک و فلفل اضافه کرده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید. کمی آب به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد.

وقتی گوشت پخت، از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید، آن را با انگشت کمی گود کنید، سپس از مواد میانی داخل آن بریزید و خمیر را دوباره گرد کنید. با کمک دست خمیر را به شکل بیضی در آورید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوفته‌ها را آماده کنید.

در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کوفته‌ها را داخل روغن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه کوفته‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید، در ظرف مورد نظرتان بچینید، سپس سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، طرز تهیه، کوفته ایسلی، طرز تهیه کوفته ایسلی تعداد بازديد: 353 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز