طرز تهیه:
اول از همه نصف پیمانه نخود رو که از شب خیس کرده بودم توی قابلمه ریختم و روش ۱ لیوان آب ریختم گذاشتم تا با حرارت کم بپزه. توی یه قابلمه جداگانه ۱/۲ پیمانه عدس ریختم به همراه ۱ لیوان آب اونم گذاشتم بپزه (دلیل اینکه عدس رو با نخود نپختم این هستش که عدس رنگ سیاهی پس میده که توی آش خوب درنمیاد و رنگ آشو تیره میکنه) بعد که عدسها پخته شدن اونارو به قابلمه نخودها اضافه کرده و روی آش آب مرغ ریختم اگه شما آب مرغ ندارین میتونین از عصاره مرغ استفاده کنین و یا اگه گیاهخوارین میتونین از آب معمولی استفاده کنین. حالا تو این مرحله بهش رشته آش که ریز خورد کردینو اضافه کنید مثلا رشتهها اندازشون به اندازه ۲ بند انگشت خورد شده باشه! من، چون رشته آش نداشتم ار شهریه (رشتهای از جنس پاستا که به شکل دونههای برنجه استفاده کردم که با اونم عالی شد).
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش ترش زنجان
آششـير
آشوالك
آش گشنیز
بعد بلافاصله توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ترش و ۲ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ زدم و همه رو به خوبی تا زمانی که یکدست شدن مخلوط کردم و به آرامی به آشمون که در حال جوش بود اضافه کردم و همزمان آش رو مخلوط کردم که ماستش نبره. سپس نمک و فلفل سیاه و یا سفید اضافه کرده و میذاریم آشمون جا بیفته. حالا توی یه قابلمه کوچیک مقداری کره رو آب کرده و بهش نعنا خشک اضافه کرده و یه تفت که خورد به آش در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم. آش که پخت زیرشو خاموش میکنیم.
امیدوارم شمام درست کنین و نوش جانتون بشه.
منبع: ashpazi ba ham
انتهای پیام/