Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:50

9
اردیبهشت
آش گشنیز

آش گشنیز

گوشت،‌ نمک، فلفل، زردچوبه و دو سوم از برنج را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را میکس کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

گوشت چرخکرده........ 400 گرم

نمک و فلفل......... به میزان لازم

زردچوبه.......... یک قاشق چایخوری

برنج ایرانی.......... 75 گرم

سبزی خرد کرده.......... 200 گرم(تره، شوید، گشنیز)

گشنیز اضافی خرد کرده....... 50 گرم

 بیشتر بخوانید:

بوغدا آشی(آش گندم زنجان)

طرز تهیه:

گوشت،‌ نمک، فلفل، زردچوبه و دو سوم از برنج را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را میکس کنید.

 آن‌گاه سبزی را افزوده و یکبار دیگر دستگاه را روش کنید تا کاملاً مخلوط و نرم شود. حالا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت اجاق به جوش آورید.

 سپس برنج باقیمانده را با دست له کنید و در آب جوش بریزید اینک از مایه گوشتی کوفته‌های کوچکی درست کنید و درون قابلمه بریزید آن را با حرارت ملایم بپزید.

 سپس گشنیز اضافی را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و پس از 5 دقیقه آش را در ظرف مناسبی بکشید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، آش گشنیز، طرز تهیه آش گشنیز تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز