اعظم گلزارمنش :
مواد لازم براي 4- 6 نفر
گندم پوست كنده ............300 گرم
نخود آبگوشتي ................ 60 گرم
شير.............. 1 ليتر (4 پيمانه)
گوشت گردن گوسفند، پخته و كوبيده ............ 250 گرم
قرص عصارهي بره ............... 1 عدد
نمك و فلفل........... به ميزان لازم
كشمش پلوئي....................80 گرم (يكدوم پيمانه)
گردوي خرد كرده................ 60 گرم (يك دوم پيمانه)
بیشتر بخوانید:
آشوالك
روش تهیه
گندم و نخود را از شب قبل بخيسانيد و با مقدار كافي آب بپزيد. آنگاه شير را بيفزائيد و پيوسته آش را هم بزنيد. سپس گوشت، آبگوشت، قرص عصارهي بره، نمك و فلفل را به آش بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آش را پيوسته هم بزنيد تا جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي، در كاسهي مناسبي بكشيد و با كشمش تفت داده و گردو بيارائيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش ترخینه شیر
آش گشنیز
طرز تهیهی آش رشته حرفه ای
یادآوری : گوشت گردن را با يك عدد پياز خرد كرده و نمك بپزيد.