Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:56

5
تیر
آش‌شـير

آش‌شـير

گندم و نخود را از شب قبل بخيسانيد و با مقدار كافي آب بپزيد. آن‌گاه شير را بيفزائيد و پيوسته آش را هم بزنيد. سپس گوشت، آب‌گوشت، قرص عصاره‌ي بره، نمك و فلفل را به آش بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آش را پيوسته هم بزنيد تا جا بيفتد.

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي 4- 6 نفر

گندم پوست كنده ............300 گرم

نخود آبگوشتي ................ 60 گرم

شير.............. 1 ليتر (4 پيمانه)

گوشت گردن گوسفند، پخته و كوبيده  ............  250 گرم  

قرص عصاره‌ي بره ............... 1 عدد

نمك و فلفل........... به ميزان لازم

كشمش پلوئي....................80 گرم (يك‌دوم پيمانه)

گردوي خرد كرده................ 60 گرم (يك دوم پيمانه)

 

بیشتر بخوانید:

آش‌والك

روش تهیه

گندم و نخود را از شب قبل بخيسانيد و با مقدار كافي آب بپزيد. آن‌گاه شير را بيفزائيد و پيوسته آش را هم بزنيد. سپس گوشت، آب‌گوشت، قرص عصاره‌ي بره، نمك و فلفل را به آش بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آش را پيوسته هم بزنيد تا جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي، در كاسه‌ي مناسبي بكشيد و با كشمش تفت داده و گردو بيارائيد.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش ترخینه شیر

آش گشنیز

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

یادآوری : گوشت گردن را با يك عدد پياز خرد كرده و نمك بپزيد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز