Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:58

19
مرداد
طرز تهیه خاخرما ؛ یک صبحانه مقوی و پرانرژی

طرز تهیه خاخرما ؛ یک صبحانه مقوی و پرانرژی

در گزارش زیر طرز تهیه خاخرما را به شما آموزش می دهیم.خاخرما یکی از غذا‌های خوشمزه استان کرمانشاه است که طرفداران زیادی دارد.

خاخرما یکی از غذا‌های خوشمزه استان کرمانشاه است که طرفداران زیادی دارد. این غذا به جهت طرز تهیه و انرژی زیاد آن مورد توجه بسیاری از گروه‌های سنی است. همان طور که می‌دانید این غذا برای ورزشکاران، کودکان، خانم‌های باردار و کسانی که روزه می‌گیرند یک غذای ویژه به حساب می‌آید. این غذا معمولا به عنوان صبحانه مصرف می‌شود.

مواد تهیه شده در این غذا تنها خرما و تخم مرغ است که معمولا در دسترس همگان قرار دارد. این غذا به نام‌های دیگری همچون املت خرما، تخم مرغ خرما، خرما تخم مرغ و رولت خرما شناخته می‌شود. این غذا بسیار مقوی و پرانرژی است.


مواد لازم

خرمای درشت: ۴ تا ۹ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن: به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی

تخم‌مرغ به‌سبك ‌تركي

 مراحل پخت

ابتدا روغن را در ظرف ریخته خرما را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم.

اجازه می‌دهیم مقداری خرما سرخ شود (حدود ۵ دقیقه)

پس از مدت کوتاهی تخم مرغ را اضافه می‌کنیم.

پس از پختن تخم مرغ شعله را خاموش می‌کنیم.

می‌توانید تخم مرغ را هم بزنید و یا هم نزده استفاده کنید.

 

منبع: غذالند

برچسب ها: آموزش آشپزی، صبحانه مقوی، صبحانه لاکچری، خاخرما، طرز تهیه خاخرما تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز