فاطمه درویش :
مواد لازم براي 2 نفر
سير له كرده ............... 3 حبه
ماست چكيده........... 375 گرم (يكونيم پيمانه)
نمك........... به ميزان لازم
آب............... 1 ليتر
سركه.............. 1 قاشق سوپخوري
نمك ...........1 قاشق چايخوري
تخممرغ ............6 عدد
كره .............2 قاشق سوپخوري
پاپريكا ..............1 قاشق چايخوري
بیشتر بخوانید:
بروکلی پنیری
طرز تهیه چیکن تترازینی؛ غذای بی نظیر ایتالیایی
روشتهیه
سير، ماست و نمك را در كاسهي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آنگاه آب، سركه و يك قاشق چايخوري نمك را در قابلمه بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. سپس حرارت اجاق را ملايم كنيد و تخممرغها را يكي يكي بشكنيد و با فاصله، در آب در حال جوش بيندازيد و بپزيد. اينك تخممرغهاي پخته را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بگذاريد. كره را آب كنيد و پاپريكا را به آن بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون مخلوط ماست را روي تخممرغها بريزيد و با سس كره و پاپريكا، آن را بيارائيد.