امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پنیر خامه ای خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه است.
این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده است، ساخته میشود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن میگیرند.
ماسکارپونه دارای رنگ شیری است و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده میشود.
ماسکارپونه را میتوان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آبدوغ را اضافه میکنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پنیر خانگی با ماست
3روش تهیه پنیر گیاهی خانگی
طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه و آبلیمو
مواد لازم:
خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۳ ق. غ.
دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جبابهای ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد. حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره.
۱ ساعت در دمای محیط بماند و بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال بگذارید، پنیر آماده است.
منبع:ashpazi_page