Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 01:40

17
خرداد
طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه

طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش پسته را به شما عزیزان آموزش می دهیم. خورش پسته یکی دیگر از خورشت‌های سنتی استان کرمان است.

 خورش پسته یکی دیگر از خورشت‌های سنتی استان کرمان است. همان طور که می‌دانید کرمان مرکز پسته است به همین دلیل در این شهر غذا‌های وجود دارد که در آن از پسته استفاده می‌شود از جمله همین خورش پسته که شاید برای شما هم طرز تهیه اش جالب باشد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه

 

خورش پسته مقوی و خوشمزه + طرز تهیه

البته مردم دامغان هم نیز خورشتی به همین نام دارند، زیرا همان طور که می‌دانید دامغان هم پسته‌های معروفی دارد. پسته در واقع جزء خشکبار و آجیلی جات است و اکثر مردم آن را به صورت آجیل مصرف می‌کنند و کمتر کسی است که از آن برای تهیه غذا استفاده کند.


مواد لازم

پیاز متوسط..................۱ عدد

گوشت................۴۰۰ گرم

مغز پسته.............۵۰۰ گرم

شکر...........۲ قاشق غذاخوری

نمک...........به مقدار لازم

فلفل.........به مقدار لازم

زردچوبه.............به مقدار لازم

آب لیمو............۳ قاشق غذاخوری

روغن..............به مقدار لازم

خلال پسته..........برای تزیین

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشت و مرغ

 

مراحل پخت

ابتدا پیاز را رنده کرده در روغن تفت می‌دهیم.

گوشت را افزوده، کمی تفت می‌دهیم.

سپس مغز پسته، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب اضافه کرده می‌گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد.

در نهایت آب لیمو و شکر را اضافه می‌کنیم.

از خلال پسته هم برای تزیین استفاده می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

برچسب ها: خورش، خورش پسته، خورش پسته کرمان، طرز تهیه خورش پسته، فسنجان پسته تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز