مواد لازم
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
تره فرنگی: ۱ شاخه (قبلاً در روغن زیتون خوابانده باشید)
گوجه فرنگی بدون تخم: ۸ عدد
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
پیاز و جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
پیتزا کیپر و بادمجان
پیتزا با تنماهی ؛ یک پیتزای متفاوت
پیتزای بادمجان ؛ یک پیتزای خوشمزه و متفاوت
مراحل پخت
خمیر پیتزا را آماده کنید.
روغن زیتون را به اندازه یک قاشق غذاخوری که با سس گوجه فرنگی مخلوط کرده روی خمیر میمالیم.
سپس گوجه فرنگیهای بدون تخم را رو خمیر ریخته و میچینیم.
بعد تره فرنگیهای خرد شده را که در روغن زیتون خوابانده ایم را از روغن خارج کرده روی گوجه فرنگیها میچینیم.
پیاز و جعفری خرد شده را روی آنها میپاشیم.
پنیر پیتزای رنده شده را به قطر یک سانت روی تمام مواد میریزیم.
نهایتاً در حرارت ملایم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم تا روی آن طلای شود و پنیر کامل آب شود.
منبع: غذالند