Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 12:01

5
مرداد
آبگوشت بامیه + طرز تهیه

آبگوشت بامیه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت بامیه را به شما آموزش می دهیم. آبگوشت بامیه از غذا‌های محلی و اصیل استان ایلام است که البته شهرت چندانی در سایر مناطق ایران پیدا نکرده است.

 آبگوشت بامیه از غذا‌های محلی و اصیل استان ایلام  است که البته شهرت چندانی در سایر مناطق ایران پیدا نکرده است. وجود مواد سالم و ارزش غذایی هر یک باعث مفید و سالم بودن این غذای ایلامی شده است. به گونه‌ای که این غذا برای درمان دیابت و سایر بیماری‌ها نیز بسیار معروف است.

این آبگوشت معمولا با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود و طعم لذیذی دارد. اما مهمترین نکته آن در استفاده از بامیه است. شاید بامیه برای خیلی افراد طعم ناپسندی داشته باشد، اما می‌توانید به راحتی طعم آن را جذاب کرده و از استفاده آن لذت ببرید.

بامیه از آن به عنوان «بمب خاصیت» یاد می‌شود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند، بامیه بهترین داروی قند است، زیرا لوزالمعده را فعال می‌کند. بامیه می‌تواند ناراحتی‌های روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم می‌کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه گوجه پونه ؛ یک غذای ساده مخصوص استان ایلام

 

 

مواد لازم

بامیه...............۳۰۰ گرم

گوشت گوسفندی.............۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط.........۲ عدد

پیاز متوسط...............۱ عدد

رب گوجه فرنگی............۲ قاشق غذاخوری

آب...............۴ لیوان

روغن............به مقدار لازم

نمک.............به مقدار لازم

زردچوبه...............به مقدار لازم

فلفل قرمز................به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

غذاهای سنتی ایلام ؛ غذاهایی خوشمزه با طعم کوهستان

 

 


مراحل پخت
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید.


سپس گوشت را نیز خرد کنید و به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را تفت دهید.


در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا مواد خوشرنگ شوند و رب هم خوب تفت بخورد و از خامی در بیاید.


سپس ۴ لیوان آب جوش را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.

در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و بامیه‌ها را به آن اضافه کنید.


حدود ۱۰ دقیقه بامیه‌ها را سرخ کنید تا خامی آن از بین برود.


گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و بعد از حدود یک ساعت به همراه بامیه‌ها به مواد گوشت اضافه کنید.


نیم ساعت اجازه دهید تا مواد قابلمه کاملا بپزد و بامیه‌ها نیز نرم شود.

منبع: غذالند

برچسب ها: آبگوشت، خواص بامیه، غذاهای سنتی، بامیه، آبگوشت بامیه، طرز تهیه آبگوشت بامیه، غذای سنتی ایلام تعداد بازديد: 392 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز