Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:59

30
تیر
مرغ لبنانى و باباغنوش

مرغ لبنانى و باباغنوش

ران مرغ، آویشن، زیره، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اینک رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ران مزه‌دار شود، سپس در ظرف مناسبی ران را به مدت 1 ساعت در فر گرم کرده .

سرمه جلیلی :

 

مواد لازم برای 2 نفر

ران مرغ با پوست ...............  ٢ عدد

آويشن............. یک‌چهارم قاشق چایخورى

زيرة سياه............... یک‌چهارم قاشق چایخورى

نمك و فلفل................. به میزان لازم

روغن زيتون............. ٢ قاشق سوپخورى

 

بیشتر بخوانید:

مرغ برشته با سبزیجات

 

مواد لازم برای تهیة باباغانوش

بادمجان كبابی کرده   ................ ٢ عدد

سير له کرده..........  ٢ حبه

ارده............  ٤ قاشق سوپخورى

آبليموی تازه............  ٢ قاشق سوپخورى

نمك...........  ١ قاشق سوپخورى

روغن زيتون............  ٣ قاشق سوپخورى

 

 

بیشتر بخوانید:

مش ماش مرغ + دستور تهیه

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و راحت

طرز تهیه مرغ بالزامیک

 

روش‌تهیه

ران مرغ، آویشن، زیره، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اینک رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ران مزه‌دار شود، سپس در ظرف مناسبی ران را به مدت 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون به همراه باباغنوش آن را سرو نمائید.

 

 

 روش تهیة باباغنوش

 بادمجان را ساطوری کنید. آن‌گاه در کاسة مناسبی بریزید. حالا سیر، ارده، آبلمیوی تازه، نمک و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس باباغانوش را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگه‌داری نمائید.

 

 درباره   باباغنوش

«بابا غنوج»، «بابا قنوش» «بابا گانوش»، « بابا قانوش»، «بابا غنوش»، «متبل» و … همگی اسم یک پیش غذای خوشمزه مدیترانه‌ای-خاورمیانه‌ای و کشورهای شمال آفریقا هستند که با بادمجان و ارده درست می‌شود و هواداران فراوانی در سرتاسر دنیا دارد. این غذا که زمانی یک وعده غذایی اصلی برای فقرا در کشورهایی مثل لبنان، مراکش، مصر و یونان و … حالا دیگر تقریبا یک پای ثابت سفره تمام اقشار جامعه در این کشورها است.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مرغ، آموزش آشپزی، باباغنوش، مرغ لبنانی، طرز تهیه باباغنوش تعداد بازديد: 385 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز