برای تهیه ماش مرغ در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت برای ۵ نفر:
قارچ................. ۱ بسته
شیر................. ۱ پیمانه
آرد سفید................. به میزان لازم (کمی)
پوره سیب زمینی............... به میزان لازم
بروکلی.................. به میزان لازم
پاین نات (دانه میوه کاج)................. به میزان لازم (کمی)
بروکلی............... (برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده)
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ بالزامیک
کوکوی مرغ و پنیر
اشتباهات رایج در پخت مرغ
ته دیگ مرغ زعفرانی + طرز تهیه
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
طرز تهیه:
برش هاى سینه مرغ را با (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموى تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم (حداقل دو ساعت در یخچال بماند).
۱) قارچها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
۲) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچها را اضافه میکنیم. شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم؛ و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم.
منبع: مهین فال