Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 09:02

7
تیر
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و راحت

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و راحت

در گزارش زیر طرز تهیه جوجه چینی را آموزش می‌دهیم. فیله‌های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.

فیله‌های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.
یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه.

یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا‌ مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیله‌های مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید.

نکته ۱: جوجه‌های سرخ شده رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.

نکته ۲: این غذارو میتونید همراه با سس تارتار و بدون برنج سرو کنید.

نکته ۳: قارچ و پیاز حلقه‌ای رو هم میتونید با همین خمیر و به همین روش سرخ کنید

 

منبع: banooye_khone

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ بالزامیک

 ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

کوکوی مرغ و پنیر

اشتباهات رایج در پخت مرغ

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، جوجه چینی، طرز تهیه جوجه چینی تعداد بازديد: 422 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز