Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 آذر 1401 - 08:35

5
تیر
طرز تهیه مرغ بالزامیک

طرز تهیه مرغ بالزامیک

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ بالزامیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه مرغ بالزامیک بسیار ساده است. این دستور رو میتونید به عنوان یه غذای رژیمی هم استفاده کنید چون روغن خیلی کمی داره. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۳ عدد ...................سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۱ قاشق چای خوری ....................نمک

فلفل سیاه.................. مقداری

۲ قاشق غذاخوری................ روغن زیتون

۱ عدد..................... پیاز خرد شده

۴۰۰ گرم................ گوجه فرنگی خرد شده

½ پیمانه................ سرکه بالزامیک

۱ قاشق چای خوری............ ریحان خشک

۱ قاشق چای خوری................. پونه خشک

۱ قاشق چای خوری.................... رزماری خشک

½ قاشق چای خوری.................. آویشن پودر

 بیشتر بخوانید:

کوکوی مرغ و پنیر

اشتباهات رایج در پخت مرغ

ته دیگ مرغ زعفرانی + طرز تهیه

 ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

طرز تهیه

سینه های مرغ رو به دو نیم تقسیم کنید و هر دو طرفش رو نمک و فلفل بزنید

روغن زیتون رو در ماهیتابه گرم کنید و مرغ ها رو تا زمانی که قهوه ای بشن سرخ کنید. حدود 3-4 دقیقه کافیه و بعد پیاز رو اضافه کنید و سرخ کنید تا پیازها هم کاراملی بشن

گوجه و سرکه بالزامیک رو به ماهیتابه اضافه کنید و سبزیجات خشک و باقی مواد رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه. وقتی که آبش کشیده شد و سس غلیظ شد مرغ بالزامیک ما آماده است.

منبع: شفان

برچسب ها: سرکه بالزامیک، مرغ بالزامیک، طرز تهیه مرغ بالزامیک تعداد بازديد: 350 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز