Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:07

23
تیر
طرز تهیه دمپخت سیر شیرازی

طرز تهیه دمپخت سیر شیرازی

در این مطلب طرز تهیه دمپخت سیر شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

برای تهیه دمپخت سیر شیرازی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.


مواد اولیه و طرز تهیه‌ی دمپخت سیر شیرازی:

برنج.............. ۴تا ۵ پیمانه

عدس پخته............... ۱پیمانه

پیاز ................۱عدد

نرگسی یا زردک یا هویج.................. ۳ عدد

کلم برگ................ نیم کیلو

برگ‌و غده‌ی سیر تازه............... نیم کیلو

سبزی، شوید وریحان وترخان وجعفری...................نیم کیلو

گوشت گوسفندی............... ۳۰۰گرم یا مرغ (رون با سینه) به تعداد

زرچوبه............ ۱ق غ

فلفل سیاه............... ۱ق غ

ادویه پلویی.............. ۱ق غ
نمک
روغن

 

بیشتر بخوانید:

دمپخت ماش؛ غذای محلی چهارمحال و بختیاری

دمپخت زعفرانی؛ یک غذای گیاهی با طعمی بی نظیر

دمپخت كلم

 

اول برنج را خیس کنید. عدس را با کمی نمک و در باز بپزید تا دو پوست نشه.

مرغ‌ها را مثل همیشه بپزید. نرگسی یا زردک یا هویج فرنگی رو مکعبی خرد کنید و با کمی آب نیم پز کنید.

پیاز‌ها را خرد کنید، با کمی روغت نفت بدین زرچوبه بزنید، برگ‌سیر و سبزی‌های معطر را خرد کرده به پیاز و ادویه اضافه کنید، همچنان تفت دهید.

کلم‌ها را هم رشته ایی خرد کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. عدس را از آبش جدا کنید و به این ترکیب اضافه کنید.

هویج نیم پز را هم اضافه کنید

برنج خیس کرده را همراه با آب گوشت یا مرغ که برای پلو پختید را به این مواد اضافه کرده با کمی روغن و نمک اجازه بدین جوش بیاد. کنار قابلمه تون  سیر کوچولو بزارید و حرارت رو کم کنید تا دم بکشه.

ده دقیقه‌ی آخر ادویه پلویی رو روی پلو بپاشید.

در نهاییت روغن حیوانی روش بدین و با مرغ زعفرانی نووووش جان کنید.

منبع: خبره ها

برچسب ها: آموزش آشپزی، خواص سیر، دمپخت، دمپخت سیر، دمپخت سیر شیرازی، طرز تهیه دمپخت سیر شیرازی تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز