برای تهیه برگ مو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
زردچوبه............ به میزان لازم
فلفل.............. به میزان لازم
نمک.............. به میزان لازم
پیاز........... ۱ عدد
گوشت ...........۲۵۰ گرم (چرخ کرده)
آب گوشت.................. ۱ لیتر
لپه............... نصف پیمانه
بلغور.................. ۱ سوم پیمانه
برنج ...........۱ سوم پیمانه
مرزه............ ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
شوید................ نصف پیمانه (خرد شده)
برگ مو............ نیم کیلو
آبغوره............... به میزان لازم
روغن ...............به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش ترش زنجان
آششـير
آشوالك
آش گشنیز
طرز تهیه:
۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با روغن تفت میدهیم، سپس ادویه را اضافه کرده و اجازه میدهیم بوی خامی آن گرفته شود.
۲- آب گوشت را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم.
۳- برگ موها را ششسته و به اندازه مناسب خرد میکنیم و به مواد در حال جوش اضافه میکنیم.
۴- بلغور و برنج را شسته و به مواد اضافه میکنیم و شعله را همچنان زیاد نگه میداریم، شوید و مرزه را هم به مواد اضافه میکنیم و زیر شعله را ملایم کرده و به آش اجازه پخت میدهیم.
۵- گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط کرده و به صورت کوفتههای ریزی در میآوریم و در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم و آنها را در یک ربع پایان پخت آش اضافه میکنیم.
۶- برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده میکنیم، در پایان آش را با نعنا و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین میکنیم.
نکات :
• اضافه کردن ابغوره اختیاری است و اگر برگ موها ترشی لازم را دارند به آنها آبغوره نزنید.
• لپه را حتما از شب قبل خیس کنید یا آن را دو بار جوشانده و آبش را خالی کنید.
منبع: مهین فال