Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:57

20
خرداد
کوکوی مرغ و پنیر

کوکوی مرغ و پنیر

مرغ، تخم‌مرغ، آرد، پیازچه، جعفری، سیر، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن زیتون و پنیر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مواد فراهم کرده را 30 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس روغن را در تابة مناسبی روی حرارت بگذارید.

آشپزباشی -   اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم

فیلة مرغ چرخکرده................ 500گرم

تخم‌مرغ همزده...............2 عدد

آرد..............یک چهارم پیمانه

پیازچه ریز خرد کرده...................یک‌سوم پیمانه

جعفری ریز خرد کرده....................یک‌سوم پیمانه

سیر له کرده................ 2حبه

نمک و فلفل...................به میزان لازم

پاپریکا................یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون...............1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا..................100 گرم

روغن برای سرخ کردن............ به میزان لازم

 

روش تهیه

مرغ، تخم‌مرغ، آرد، پیازچه، جعفری، سیر، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن زیتون و پنیر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مواد فراهم کرده را 30 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس روغن را در تابة مناسبی روی حرارت بگذارید. حالا مایة فراهم کرده را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید و کوکو را بپزید. پس از پختن یک طرف کوکو، آن را زیر و رو کنید تا طرف دیگر برشته شود. اکنون کوکو را برش بزنید و رویش را با گوجه گیلاسی و نعنا بیارائید.

برچسب ها: کوکو، آموزش آشپزی، پنیر موزارلا، طرز تهیه، کوکوی مرغ تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز