Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1399 - 09:05

14
تیر
بروکلی پنیری

بروکلی پنیری

در قابلمة مناسبی آب را بجوش آورید. آن‌گاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید. حالا براکلی‌ها را در آب جوش 30 ثانیه قرار دهید و در صافی بریزید، سپس پس از خنک شدن آن را ریزتر کنید. اینک در ظرف مناسبی براکلی، تخم‌مرغ، پنیر، سیر

اعظم گلزار منش :

 

مواد لازم برای 6 نفر

نمک.............. به میزان لازم

گلچه کلم براکلی..................  3 پیمانه

تخم‌مرغ همزده .................. 1 عدد درشت

پنیر موزارلای دالیا.............. یک‌ونیم پیمانه

سیر له کرده ..................2 حبه

جعفری خرد کرده............... یک قاشق سوپخوری

پودر آویشن............... یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن............... به میزان لازم

پنیر موزارلای دالیا .....................(اضافی) 1 پیمانه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و راحت

 

روش‌تهیه

 

در قابلمة مناسبی آب را بجوش آورید. آن‌گاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید. حالا براکلی‌ها را در آب جوش 30 ثانیه قرار دهید و در صافی بریزید، سپس پس از خنک شدن آن را ریزتر کنید. اینک در ظرف مناسبی براکلی، تخم‌مرغ، پنیر، سیر، جعفری و پودر آویشن را مخلوط کنید. سپس تابة نچسبی را روی حرارت بگذارید، قدری روغن بریزید، آنگاه مایه فراهم کرده را در تابه ریخته و رویش را با پنیر اضافی بپوشانید سپس در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی گردد، حالا آن را به دلخواه برش بزنید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، پنیر موزارلا، پیش غذا، بروکلی پنیری، طرز تهیه بروکلی پنیری تعداد بازديد: 183 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز