Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:42

13
تیر
طرز تهیه چیکن تترازینی؛ غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ غذای بی نظیر ایتالیایی

گاهی وقت‌ها هم باید سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی‌مان کنیم. یکی از این غذا‌های جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است.

ایرنا زندگی: گاهی وقت‌ها هم باید سراغ آشپزی ملل برویم و غذای مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذایی‌مان کنیم. یکی از این غذا‌های جذاب چیکن تترازینی یک غذای ایتالیایی است که مواد اصلی آن ماکارونی و مرغ است. بدون شک از این غذا لذت خواهید برد اگر ماکارونی و پاستا از غذا‌های مورد علاقه‌تان باشد.

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه طبخ غذای ایتالیایی

مواد لازم:

سینه مرغ برشته.................یک عدد

اسپاگتی...............۲۲۵ گرم

مارچوبه خرد شده.............۳۴۰ گرم

قارچ تازه و کوچک..............۲۲۵ گرم

فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز............۳ عدد

کره...............دو قاشق غذاخوری

آرد..............¼ پیمانه

فلفل سیاه...............۱/۸ قاشق چایخوری

آب مرغ.................۴۱۰ گرم

شیر.............¾ پیمانه

پنیر سوئیسی رنده شده............نصف پیمانه

پوست‌لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تست خرد شده..............دو ورق نان

روغن زیتون..............یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده..............دو قاشق غذاخوری

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ بالزامیک

 ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

کوکوی مرغ و پنیر

 

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ تجربه طبخ غذای ایتالیایی

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آن‌ها را خرد کنید تا ۳ پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۲. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضاقه کنید.

۳. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آن‌ها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای ایتالیایی، پنیر سوئیسی، چیکن تترازینی، طرز تهیه چیکن تترازینی تعداد بازديد: 468 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز