جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کرهای - چینی است. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه نیاز است که میتوانید آن را از فروشگاهها یا سوپرمارکتهای خوراکیهای کرهای تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه امورایس (کره ای)
طرز تهیه جاجانگمیون
مواد لازم
۴۰۰ گرم.............. نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی
۵ قاشق غذاخوری................ سس یا رب لوبیای سیاه
۲ قاشق غذاخوری................. روغن گیاهی
۱ قاشق غذاخوری............. شکر
۱۰۰ گرم ...................گوشت گوساله - مکعبی کوچک خرد شده
۱/۲ قاشق چارخوری................... زنجبیل رنده شده
۱ عدد................... پیاز بزرگ خرد شده
۱۰۰ گرم ...............کلم سفید خرد شده اختیاری
۱ عدد................ کدوی سبز متوسط مکعبی ریز خرد شده
۱ لیوان................. آب
۱ قاشق غذاخوری ...............نشاسته ذرت
۱ قاشق................. روغن زیتون
۱ عدد.................. سیب زمینی متوسط مکعبی ریز خرد شده
نمک و فلفل
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چیکن پاستیلا؛ غذای خوشمزه مراکشی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ماهیتابهای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت ۵ دقیقه سرخ میکنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و میگذاریم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت ببیند.
پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
بیشتر بخوانید:
سوپ جوانه گندم + طرز تهیه
نودلها را در ظرف آب جوش به مدت ۵ دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید:
پلو چینی
املت ژاپنی + طرز تهیه
طرز تهیهی غذای معروف کره ای به اسم کیمچی
منبع:خبر بانو