Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 21:49

7
تیر
طرز تهیه جاجانگمیون

طرز تهیه جاجانگمیون

جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای - چینی است.جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذا‌های محبوب کره‌ای - چینی است.

جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذا‌های محبوب کره‌ای - چینی است. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه نیاز است که می‌توانید آن را از فروشگاه‌ها یا سوپرمارکت‌های خوراکی‌های کره‌ای تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه امورایس (کره ای)

 

طرز تهیه جاجانگمیون

مواد لازم

۴۰۰ گرم.............. نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی

۵ قاشق غذاخوری................ سس یا رب لوبیای سیاه

۲ قاشق غذاخوری................. روغن گیاهی

۱ قاشق غذاخوری............. شکر

۱۰۰ گرم ...................گوشت گوساله - مکعبی کوچک خرد شده

۱/۲ قاشق چارخوری................... زنجبیل رنده شده

۱ عدد................... پیاز بزرگ خرد شده

۱۰۰ گرم ...............کلم سفید  خرد شده اختیاری

۱ عدد................ کدوی سبز متوسط مکعبی ریز خرد شده

۱ لیوان................. آب

۱ قاشق غذاخوری ...............نشاسته ذرت

۱ قاشق................. روغن زیتون

۱ عدد.................. سیب زمینی متوسط  مکعبی ریز خرد شده

نمک و فلفل

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه چیکن پاستیلا؛ غذای خوشمزه مراکشی

 طرز تهیه:

ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه‌ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت ۵ دقیقه سرخ می‌کنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.

رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت ببیند.

پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه جاجانگمیون

 

بیشتر بخوانید:

سوپ جوانه گندم + طرز تهیه

 نودل‌ها را در ظرف آب جوش به مدت ۵ دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

طرز تهیه جاجانگمیون

 

 بیشتر بخوانید:

پلو چینی

املت ژاپنی + طرز تهیه

طرز تهیه‌ی غذای معروف کره ای به اسم کیمچی

 

طرز تهیه جاجانگمیون

منبع:خبر بانو

برچسب ها: آشپزی ملل، غذاهای کره ای، جاجانگیمون، طرز تهیه جاجانگیمون، آشپزی کره ای تعداد بازديد: 519 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز