مواد لازم
پیاز متوسط (خرد شده) ۱/۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات مخلوط (ذرت و فلفل دلمهای و...) ۱/۲ فنجان
برنج پخته شده ۳/۲ فنجان
سس کچاپ برای تزیین ۱ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
ران مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای املت:
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پنیر چدار تند (یا هر نوع دیگر) ۳ قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید:
پلو چینی
املت ژاپنی + طرز تهیه
طرز تهیهی غذای معروف کره ای به اسم کیمچی
۱ پیاز را خرد کنید.
۲ مرغ را به قطعات ۱ سانتی متری برش دهید.
۳ روغن را در یک ماهیتابه نچسب داغ کنید و پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانی که نرم شود.
۴ مرغ را به پیاز اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه رنگ صورتی آن از بین برود.
۵ سبزیجات مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۶ برنج را اضافه کنید و به قطعات کوچک بشکنید.
۷ سس کچاپ و سویا سس را اضافه کنید و با کاردک بهم بزنید. مخلوط برنج سرخ شده را به یک بشقاب انتقال دهید و ماهیتابه را بشویید.
۸ تخم مرغ و شیر را در یک کاسهی کوچک با هم مخلوط کنید.
۹ روغن را روی حرارت متوسط در ماهیتابه داغ کنید (مطمئن شوید ک تمام سطح ماهیتابه با روغن پوشانده شود)
۱۰ وقتی ماهیتابه گرم شد مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کج کنید تا سطح ماهیتابه کاملا با مخلوط پوشانده شود. هنگام سفت شدن مخلوط تخم مرغ حرارت را کم کنید (ولی بالای مخلوط تخم مرغ هنوز نرم است)
۱۱ پنیر و مخلوط برنج سرخ شده را روی تخم مرغ قرار دهید.
۱۲ از کاردک استفاده کنید تا بتوانید دو طرف تخم مرغ را روی برنج سرخ شده تا کنید و مخلوط برنج با تخم مرغ پوشانده شود. به آرامی امورایس را به کنارهی ماهیتابه حرکت دهید.
۱۳ ماهیابه را در یک دست و بشقاب را در دست دیگر قرار دهید ماهیتابه را برگردانید و امورایس را در بشقاب قرار دهید.
۱۴ وقتی هنوز گرم است امورایس را با یک دستمال بپوشانید و آن را به شکل توپ راگبی در بیاورید. با سس کچاپ آن را تزیین کنید. به درست کردن تخم مرغها ادامه دهید تا مخلوط برنج سرخ شده تمام شود.
سایر نکات
امورایس یک غذای معروف کرهای و البته ژاپنی است. اگر کمی برنج پخته اضافه مونده باشه امورایس یک غذای خوشمزه است برای درست کردن. زمان پخت کلی این غذا هم ۲۰ دقیقه است.
منبع:پاپیون