مریم عکاف:
مواد لازم برای2-4 نفر
روغن مایع ........... 5 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده........... یک دوم پیمانه
سیررنده کرده........... 2حبه
زنجفیل تازه رنده کرده ........... 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه رنگی خرد کرده........... یکدوم پیمانه
نخود فرنگی پخته ........... یکدوم پیمانه
میگو پاک کرده ........... 12عدد
برنج پخته ........... 2 پیمانه
تخم مرغ نیمروکرده........... 1 عدد
سویا سس ........... 3 قاشق سوپخوری
فلفل........... به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
کیبه لبنانی
مرغ ترکی + طرز تهیه
املت ژاپنی + طرز تهیه
روش تهیه
روغن را در تابة مناسبی بریزید. آنگاه پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا سیر و زنجفیل را اضافه کنید و پس از چند ثانیه، فلفل، نخودفرنگی و میگو را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، تخممرغ، سس سویا و فلفل را اضافه و ترکیب کنید. اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید.