Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:04

31
فروردین
پلو چینی

پلو چینی

روغن را در تابة مناسبی بریزید. آن‌گاه پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا سیر و زنجفیل را اضافه کنید و پس از چند ثانیه، فلفل، نخود‌فرنگی و میگو را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، تخم‌مرغ، سس سویا و فلفل را اضافه و ترکیب کنید.

مریم عکاف:

 

مواد لازم برای2-4 نفر

 روغن مایع ........... 5 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده...........  یک دوم پیمانه

سیررنده کرده........... 2حبه

زنجفیل تازه رنده کرده ........... 1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه رنگی خرد کرده........... یک‌دوم پیمانه

نخود فرنگی پخته ...........  یک‌دوم پیمانه

میگو پاک کرده ...........  12عدد

برنج پخته ........... 2 پیمانه

تخم مرغ نیمروکرده........... 1 عدد

سویا سس  ...........  3 قاشق سوپخوری

فلفل...........  به میزان لازم

 

 بیشتر بخوانید:

کیبه لبنانی

مرغ ترکی + طرز تهیه

املت ژاپنی + طرز تهیه

 روش تهیه

 روغن را در تابة مناسبی بریزید. آن‌گاه پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا سیر و زنجفیل را اضافه کنید و پس از چند ثانیه، فلفل، نخود‌فرنگی و میگو را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، تخم‌مرغ، سس سویا و فلفل را اضافه و ترکیب کنید. اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، پلو، غذاهای چینی، آشپزی ملل، سویا سس، پلو چینی، طرز تهیه پلو چینی تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز